Ο Light και ο Snik, μετά από ώριμη σκέψη, θα λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ

Οι δύο τράπερ, αφού εξάντλησαν κάθε άλλη δυνατότητα ειρηνικής (ή όχι) επίλυσης των διαφορών τους, αποφάσισαν να φορέσουν τα γάντια της πυγμαχίας.

Article featured image
Article featured image


Η κόντρα μεταξύ του Light και του Snik, μάλλον θα λυθεί στο ρινγκ και σε κανονικό αγώνα πυγμαχίας. Αφού εξάντλησαν κάθε άλλη δυνατότητα ειρηνικής (ή όχι) επίλυσης των διαφορών τους, αποφάσισαν να φορέσουν γάντια και να παλέψουν σώμα με σώμα.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που είχαν κάνει στο Instagram, αρχικά είχαν δώσει ραντεβού (σε κάποια αλάνα μάλλον) για να λύσουν τις διαφορές τους, όμως ο Snik «έκανε την κότα» και δεν πήγε, λέγοντας ότι ο Light είχε πάει με 15 άτομα. Έπειτα, ο Light κάλεσε τον Snik να χτυπηθούν στο ρινγκ.



Ο Snik άργησε λίγο να απαντήσει, αλλά όταν το έκανε, αποδέχτηκε την πρόσκληση, προτείνοντας μάλιστα να κοπεί εισιτήριο και το 50% των εσόδων να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

«Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω τη βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα LIGHT, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό», είπε ο Snik που τουλάχιστον αναγνωρίζει ότι πρόκειται περί clown fiesta.



Η απάντηση από τον Light, δεν άργησε να έρθει: «Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, ‘να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι’... Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου».


Υπό την αιγίδα του ΣΕΠ

Πολλές φορές οι κόντρες μεταξύ διάφορων (τ)ράπερ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, γίνονται για λόγους προμόσιον, προκειμένου να διαφημίζουν τη δουλειά ή το άλμπουμ τους οπότε δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει και στην εν λόγω περίπτωση. Βέβαια, η κόντρα των δύο, απ' ό,τι φαίνεται, δεν είναι καινούργια, αλλά χρονολογείται.

Όπως και να έχει πάντως, Snik και Light συμφώνησαν, σύμφωνα με το «ufight.gr», να ανέβουν πάνω στο ρινγκ και να λύσουν τις διαφορές του σε επαγγελματικό αγώνα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (Σύλλογος Επαγγελματικής Πυγμαχίας), κανονικά με εισιτήριο και το 50% των εσόδων να πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ