Λουόμενοι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν τουρίστα που πνιγόταν

Στο βίντεο φαίνεται η ηρωική στιγμή που οι άνθρωποι μένουν ενωμένοι ενώ τους χτυπάνε τα άγρια κύματα.

Article featured image
Article featured image


Η ηρωική στιγμή που άνθρωποι σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν τουρίστα που πνίγεται στη θάλασσα, στις Φιλιππίνες.

Ένας 20χρονος άνδρας έπαιζε στο νερό, όταν άρχισαν να τον χτυπούν τα ισχυρά κύματα της παραλίας Binmaley στην επαρχία Pangasinan, ενώ οι παραθεριστές γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά.

Οι λουόμενοι άκουσαν τις κραυγές του 20χρονου που ζητούσε βοήθεια επειδή πνιγόταν και αμέσως ξεκίνησαν να συνεργάζονται για να τον σώσουν. Ο 20χρονος πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας λόγω των ισχυρών κυμάτων. Όσοι βρίσκονταν εκεί άρχισαν να φτιάχνουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να πιάσουν τον άνδρα και να τον βγάλουν στην στεριά.

Στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια των ανθρώπων να μείνουν ενωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ τα άγρια κύματα τους χτυπούν και τους σπρώχνουν. Τελικά καταφέρνουν να διασώσουν τον συνάνθρωπό τους βγάζοντάς τον από το νερό.

Όταν οι γιατροί έφθασαν στο σημείο και έλεγξαν την κατάστασή του, διαπίστωσαν πως ο 20χρονος βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Gerald Pring, που κατέγραψε τη σωτήρια αυθόρμητη ομαδική προσπάθεια, είπε: «Ο τύπος είναι ασφαλής τώρα. Έμεινα έκπληκτος με το πώς όλοι συνεργάστηκαν για να τον σώσουν. Η θάλασσα είναι όμορφη αλλά έχει και δύναμη. Τα κύματα ήταν δυνατά και δεν μπορούσε να ξαναβγεί στην ακτή μόλις τον χτύπησαν για πρώτη φορά».


Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ