Ημίγυμνος οπαδός του χόκεϊ έκανε πρόταση γάμου σε αγώνα και η κοπέλα έφυγε τρέχοντας

Στο στήθος του είχε γραμμένη την έκφραση «Plz say yes yes yes» και γονάτισε μπροστά σε 17.255 οπαδούς.

Article featured image
Article featured image


Μια πολύ άβολη στιγμή έλαβε χώρα στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν του NHL στη Νέα Υόρκη όταν ένας οπαδός του χόκεϊ γονάτισε ημίγυμνος, μπροστά από μια γυναίκα, στις σκάλες του UBS Arena και τής έκανε πρόταση γάμου.

Ο άγνωστος άνδρας έβγαλε τη μπλούζα του - το στήθος του είχε γραμμένη την έκφραση «Plz say yes yes yes»- και γονάτισε μπροστά σε 17.255 οπαδούς έχοντας στα χέρια του το δαχτυλίδι, τη βραδιά έναρξης της σεζόν NHL των Islanders εναντίων των Florida Panthers.

Ανάμεσα στο κοινό, πολλοί ακούγονταν να φωνάζουν «απλώς πες όχι» καθώς η άγνωστη γυναίκα φαίνεται πως δεν ήταν όσο ενθουσιασμένη όσο είναι συνήθως οι δέκτες μιας πρότασης γάμου.



Μετά από μια σύντομη συζήτηση με τον ημίγυμνο άντρα, στην οποία δεν έγινε σαφές τι έλεγαν, η κοπέλα σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας προς τις σκάλες, αφήνοντας τον οπαδό των Islanders έκπληκτο και «ηττημένο» στην κερκίδα.

Παρόλο που «Marry You» του Μπρούνο Μαρς, έπαιζε στο βάθος, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να παροτρύνει την γυναίκα να πει το «ναι».

Αμέσως μετά ο άντρας φαίνεται να κάθεται ξανά στη θέση του και να «βρίσκει παρηγοριά» στην μπύρα του.



Παρόλο που οι εκφωνητές από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα ανέφεραν πως η γυναίκα είπε «ναι» αμέσως μετά την πρόταση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δημοσιεύματα Τύπου έλεγαν το αντίθετο.



Συνωμοσίες κυκλοφόρησαν στο Twitter που ήθελαν το σκηνικό να ήταν στημένο, αλλά τις απομυθοποίησε ο ίδιος ο άντρας, ο οποίος αποκάλυψε τελικά ότι του είπε «όχι», προσθέτοντας ότι κάθισε και έκλαιγε ημίγυμνος για 2 λεπτά μετά την προφανή απόρριψη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά την πρόταση, η οποία προβλήθηκε εν συντομία στην εκπομπή του NHL, οι Islanders δημοσίευσαν στο Twitter μια φωτογραφία του άνδρα στο ένα γόνατο με μια λεζάντα ρωτώντας «Είπε ναι ή όχι; Το #IslesNation πρέπει να ξέρει».



Και ενώ φαίνεται πως ο οπαδός των Islanders δεν είχε και την καλύτερη ημέρα της ζωής του, η αντίπαλη ομάδα σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποτυχημένη πρόταση γάμου και ο αγώνας έληξε με την ομάδα του να χάνει 3-1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ