Oρειβάτης «πιάστηκε στα χέρια» με μια άγρια αρκούδα και το τράβηξε βίντεο

Άρχισε να ουρλιάζει, να την κλωτσά και να τη χτυπά μέχρι που υποχώρησε.

Article featured image
Article featured image


Ένας ορειβάτης που βρισκόταν στο όρος Futago, στην Ιαπωνία, ήρθε αντιμέτωπος με μια αρκούδα και αναγκάστηκε να παλέψει για τη ζωή του. Ο άντρας είχε πάνω του ενσωματωμένη κάμερα η οποία απαθανάτισε το τρομακτικό σκηνικό.

Η «μάχη» έλαβε χώρα νωρίτερα τον Οκτώβριο και τα πλάνα δείχνουν τον άντρα να σκαρφαλώνει πάνω σε έναν βράχο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται η αρκούδα, η οποία πιστεύεται πως προσπαθούσε να υπερασπιστεί το μικρό της, σύμφωνα με το NYPost.

Ο ορειβάτης αμέσως άρχισε να αμύνεται, ουρλιάζοντας, κλωτσώντας και χτυπώντας την αρκούδα, η οποία υποχωρεί πριν επιδιώξει να τον αρπάξει ξανά.

Ο πανικόβλητος άντρας φαινόταν να αποκρούει τις επιθέσεις της αρκούδας ενώ ήταν προσκολλημένος στην προεξοχή του βράχου, με την αρκούδα να επιστρέφει και να κάνει απόπειρες να τον πλησιάσει.

Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα, η αρκούδα έφυγε με το μικρό της και στη συνέχεια ο ορειβάτης φαίνεται να κοιτάζει απελπισμένος γύρω του σε περίπτωση που επιστρέψει.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ορειβάτης παραδέχεται ότι εισέβαλε στο έδαφος της αρκούδας, αλλά είπε επίσης ότι έπρεπε να αμυνθεί μετά την επίθεσή της. Πρόσθεσε επίσης ότι η εκπαίδευσή του στο καράτε και στις μικτές πολεμικές τέχνες μπορεί να του έσωσαν τη ζωή κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ