Εργαζόμενοι κέρδισαν 34 εκατ. στη λοταρία και ο εργοδότης τους παρακαλά για την επιστροφή τους

«Είναι σπουδαίοι εργάτες, τους είπα πως θα τρέξω πίσω τους και θα τους κλέψω το δελτίο αν δεν επιστρέψουν».

Article featured image
Article featured image


Οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας εξόρυξης κέρδισαν σε λοταρία ένα τεράστιο ποσό και το αφεντικό τους δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα τους χάσει.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε 20 από τους υπαλλήλους μια εταιρείας εξόρυξης στην Αυστραλία, οι οποίοι κέρδισαν 53 εκατομμύρια αυστραλέζικα δολάρια (περίπου 34 εκατ. ευρώ) στη λοταρία. Ωστόσο, η επιτυχία τους δυσαρέστησε το αφεντικό τους, αφού συνειδητοποίησε πως θα χάσει μερικούς από τους καλύτερους υπαλλήλους της εταιρείας του.

Μάλιστα, όταν τον ενημέρωσαν ότι ο καθένας τους είχε κερδίσει από 2,6 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 1,6 εκατ. ευρώ) δεν το πίστευε. «Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κέρδισαν στη λοταρία και δεν τους πίστεψα», ανέφερε.

«Είναι αδύνατο, δεν σας πιστεύω, αστειεύεστε», τους είπε.

Ο εργοδότης εξέφρασε την ελπίδα του ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους θα επιστρέψουν στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι έχουν κερδίσει αυτό το τεράστιο ποσό.

«Είναι σπουδαίοι εργάτες και είναι όλοι τους από εδώ. Είμαι χαρούμενος για τον καθένα τους που κέρδισαν αυτά τα χρήματα. Όμως πιστεύω ότι θα τους χάσω. Τους είπα θα τρέξω πίσω τους και θα τους κλέψω το δελτίο αν δεν επιστρέψουν», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ladbible

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ