Πιλότος «κρέμεται» από το παράθυρο του πιλοτηρίου και γίνεται viral

Ο πιλότος άνοιξε το παράθυρο του πιλοτηρίου και βγήκε (ο μισός) έξω, προσπαθώντας να αρπάξει κάτι. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Το να ξεχάσει κάποιος το κινητό του στο σπίτι είναι, μεν, άσχημο, αλλά το να το αφήσει στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση είναι πραγματικά... κακό. Ευτυχώς, ένας πιλότος μπορεί να δώσει τη λύση ακόμα και σε αυτό!

Ένας επιβάτης της Southwest Airlines είχε μια τέτοια εμπειρία, όταν ξέχασε το τηλέφωνό του στην πύλη στο αεροδρόμιο Long Beach του Λος Άντζελες. Όταν ένας επιβάτης άλλης πτήσης το εντόπισε και ειδοποίησε το πλήρωμα, η επιβίβαση είχε ήδη ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος είχε αρχίσει να απομακρύνεται από τη θέση στάθμευσης.

Ωστόσο, με μια γρήγορη συνεννόηση και συνεργασία, το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου φρόντισε το τηλέφωνο να φτάσει με ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντάλας στις 13 Νοεμβρίου, φαίνεται ο πιλότος του αεροσκάφους να γέρνει έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου σε μια προσπάθεια να το πάρει από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου.

Ενώ ένα μέλος του προσωπικού κάνει μια ανεπιτυχή προσπάθεια να πηδήξει για να φτάσει να το δώσει στον πιλότο, ένας δεύτερος -και πιο ψηλός- καταφέρνει να τον φτάσει.



Σύμφωνα με τον Chris Perry, εκπρόσωπο της Southwest Airlines, ο επιβάτης που ανακάλυψε το τηλέφωνο, συνομιλούσε λίγο νωρίτερα με τον άνθρωπο, στον οποίο ανήκει, οπότε μπόρεσε να ενημερώσει το πλήρωμα για την πτήση, με την οποία ταξίδευε.

Όταν οι εργαζόμενοι συνειδητοποίησαν ότι η εν λόγω πτήση ήταν έτοιμη να αποχωρήσει, ήρθαν σε επαφή με τον πιλότο.

«Ο πιλότος πρότεινε αμέσως στο προσωπικό εδάφους να προσπαθήσουν να του πετάξουν το τηλέφωνο για να το επιστρέψει στον επιβάτη. Τα υπόλοιπα καταγράφηκαν σε βίντεο!», είπε ο Πέρι στο CNN.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης, μια διεθνή γιορτή που δημιουργήθηκε για να προωθήσει την καλοσύνη σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα μήνυμα που χρησιμοποιεί το hashtag #WorldKindnessDay. Δεν είναι σαφές πότε τραβήχτηκε το βίντεο.


Με πληροφορίες από CNN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ