Έψαχναν για μπίρα στο Κατάρ, έπεσαν πάνω σε έναν γιο Σεΐχη και τους πήρε στο παλάτι

«Βασικά ψάχναμε για μερικές μπίρες και μετά καταλήξαμε σε ένα παλάτι που είχε λιοντάρια, μαϊμούδες και εξωτικά πουλιά», υποστηρίζουν Άγγλοι οπαδοί.

Article featured image
Article featured image

Δύο Άγγλοι οπαδοί ταξίδεψαν μέχρι το Κατάρ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ. Ωστόσο, φτάνοντας στη χώρα, ξεκίνησαν να ψάχνουν για μπίρα και κάπως έτσι (υποστηρίζουν ότι) κατέληξαν σε ένα παλάτι παρέα με έναν γιο σεΐχη, μερικά λιοντάρια και εξωτικά πουλιά. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ολική απαγόρευση της κατανάλωσης αλκοόλ σε όλα τα γήπεδα που φιλοξενούν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στους χώρους πέριξ των γηπέδων. Το αλκοόλ μπορεί να αγοραστεί μόνο από συγκεκριμένους, αδειοδοτημένους χώρους, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση σε αυτό ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι δύο Άγγλοι οπαδοί ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και, όπως δήλωσαν στον απεσταλμένο του ραδιοφωνικού σταθμού «TalkSport», βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας Ντόχα προς αναζήτηση μπίρας. Τότε, σύμφωνα με τους ίδιους, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ τούς βρήκε και τούς κάλεσε στο παλάτι του!

«Χθες το βράδυ, συναντήσαμε έναν από τους γιους του Σεΐχη και μας πήγε στο παλάτι. Μας έδειξε ότι είχε λιοντάρια και διάφορα άλλα. Μάς έκαναν να νιώσουμε τόσο άνετα», είπε ο ένας Άγγλος φίλαθλος, προσθέτοντας: «Βασικά ψάχναμε για μερικές μπύρες και προσφέρθηκε να μάς βοηθήσει. Έτσι πηδήξαμε στο πίσω μέρος του Toyota Landcruiser του και καταλήξαμε σε ένα μεγάλο παλάτι. Μας έδειξε τις μαϊμούδες του, τα εξωτικά του πουλιά. Ήταν φανταστικά».



Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, αλλά οι ισχυρισμοί τους φαίνονται αληθινοί, αφού ο νεότερος εκ των δύο ανέβασε διάφορα stories από τη βραδιά, η οποία στο τέλος τον βρήκε αγκαλιά με ένα μικρό λιοντάρι!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ