Δικαστής εμφανίστηκε σε διαδικτυακή ακρόαση ημίγυμνη και το βίντεο έγινε viral

Εμφανίστηκε σε μια κλήση Zoom φορώντας το εσώρουχό της και να καπνίζει ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής ακρόασης.

Article featured image
Article featured image

Σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε η δικαστής Βίβιαν Πολάνια, 34 ετών, από τα αρμόδια όργανα στην Κολομβία καθώς εμφανίστηκε ημίγυμνη σε ακροαματική διαδικασία μέσω Zoom.

Η δικαστική πειθαρχική επιτροπή της Νόρτε ντε Σανταντέρ αποφάσισε την Τρίτη (22/11) πως η Βίβιαν Πολόνια παραβίασε πολλαπλούς διοικητικούς κανονισμούς, σύμφωνα με το ισπανόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο Infobae.

Η Πολάνια, έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο την περασμένη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε σε μια κλήση Zoom φορώντας με το εσώρουχό της και να καπνίζει ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής ακρόασης που σχετιζόταν με μια βομβιστική επίθεση με στόχο μια ταξιαρχία του στρατού που έλαβε χώρα στην πόλη Κούκουτα τον Ιούνιο του 2021.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και ώθησε την πειθαρχική επιτροπή να ξεκινήσει έρευνα για την εμφάνισή της, αναφέρει η New York Post.

Σύμφωνα με τη 16σέλιδη απόφαση της επιτροπής, η δικαστής είχε την κάμερά της κλειστή για σχεδόν μία ώρα προτού την ανοίξει, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε «αξιοθρήνητη» κατάσταση, έμοιαζε «ατημέλητη με νυσταγμένα μάτια» και μιλούσε συγκεχυμένα, όπως αναφέρεται.

Όταν ένας δικηγόρος που ήταν παρών στην ακρόαση είπε στη δικαστή ότι η κάμερά της ήταν ενεργοποιημένη, την έκλεισε γρήγορα.

Η επιτροπή δήλωσε ότι η απόφαση να τεθεί σε άδεια άνευ αποδοχών έως τον Φεβρουάριο ελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κατάλληλη για την εκτέλεση των καθηκόντων της, επειδή δεν σεβάστηκε τα μέλη κατά την ακρόαση και δεν συμμορφώθηκε με τον κώδικα δικαστικής ενδυμασίας.

«Μια τέτοια κατάσταση δεν συνάδει με τη φροντίδα, τον σεβασμό και την επιμέλεια με την οποία ένας δικαστής πρέπει να απονέμει τη δικαιοσύνη, υποδηλώνοντας σαφή έλλειψη σεβασμού από τον αξιωματούχο», αναφέρει η απόφαση.

Η Πολόνια έσπασε τη σιωπή της μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από το βίντεο, αρνούμενη ότι ήταν ημίγυμνη και υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να ξαπλώσει κατά τη διάρκεια της ακρόασης επειδή υπέστη κρίση άγχους και είχε χαμηλή πίεση.

Πληροφορίες από huffington.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ