Αν είσαι φιλόζωος, υπάρχει μια εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις (πάραυτα)

Το PetPins είναι μία πρωτοπόρα δωρεάν εφαρμογή για κατοικίδια, η οποία δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τη φιλοζωική κοινότητα.

Article featured image
Article featured image


Για όλο τον μήνα Νοέμβριο 10 τυχεροί από όλη την Κύπρο έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τροφές Purina Pro Plan για το σκυλάκι ή το γατάκι τους! Για να συμμετάσχουν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή PetPins και να καταχωρήσουν το κατοικίδιό τους. Επίσης, θα πρέπει να βρουν την επίσημη σελίδα του PetPins στο Instagram (@petpins.app) ή στο Facebook και να κάνουν tag 2 φίλους τους κάτω από το post του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 04/12/2022 με τυχαία επιλογή και οι 10 νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του PetPins στο Instagram & στο Facebook.

cdcaf5ea06381178c94fd8e9543ea722.jpg



Η εφαρμογή PetPins, διαθέσιμη σε Google Play & App Store, λειτουργεί με βάση την τοποθεσία και διαθέτει πληθώρα λειτουργιών όπως:

-Δυνατότητα εύρεσης κατοικίδιου ζώου όπου ο χρήστης μπορεί να αναφέρει εάν έχασε ή βρήκε ζωάκι,

-Pet-friendly μέρη,

-Pet-friendly υποστατικά για ενοικίαση,

-Ειδοποίηση για εντοπισμό δηλητηρίου,

-Πληροφορίες για ζωάκια προς υιοθεσία,

-Προσφορές από διάφορες υπηρεσίες για κατοικίδια, καθώς και

-Γενικές πληροφορίες παροχής υπηρεσιών για κατοικίδια όπως pet shop, κτηνίατρο, ξενοδοχείο για ζώα κ.ά.

Οι χρήστες του PetPins έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τα κατοικίδιά τους στην εφαρμογή, να κρατήσουν σημειώσεις των αναγκών τους και να λαμβάνουν υπενθυμίσεις για ό,τι είναι σημαντικό για αυτά.

Γίνε κι εσύ μέλος της κοινότητας του PetPins με λάτρεις των ζώων!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ