«Ταξιδιώτης του χρόνου» αποκάλυψε τον νικητή του φετινού Μουντιάλ

Είχε δίκιο σε προηγούμενη πρόβλεψή του σχετικά με το Euro 2020.

Article featured image
Article featured image


Ένας αυτοαποκαλούμενος «ταξιδιώτης του χρόνου» μοιράστηκε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι πλάνα από τρεις εβδομάδες στο μέλλον που δείχνουν ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο συντονίζονται και υποστηρίζουν τη χώρα τους ή όποια χώρα συμπαθούν.

Όσο για το ποιος θα κερδίσει τον τίτλο, κανείς δεν μπορεί να το μαντέψει σε αυτό το σημείο - εκτός από έναν χρήστη του TikTok που πιστεύει ότι ξέρει ήδη ποια ομάδα θα το φέρει στην πατρίδα.

Ο χρήστης με το εύστοχο όνομα «Ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είναι ένας από τους πολλούς χρήστες του TikTok που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον και ότι μπορούν να κάνουν άλματα στο χρόνο.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφούς του, ωστόσο, αυτός φαίνεται να έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020. Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψε με ακρίβεια τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας στην ίδια διοργάνωση.

Το αποκαλυπτικό κλιπ δείχνει την κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία, προβάλλοντας ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη χώρα της Νότιας Αμερικής να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη.Το βίντεο συνοδεύει η πρόταση: «Η Βραζιλία μόλις κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022», ενώ στην περιγραφή αναγράφεται: «Σας βοηθώ όπως πέρσι».

Αρκετοί δεν έχουν πειστεί, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το λεγόμενο υλικό από το μέλλον φαίνεται να είναι από το γκολ που πανηγύρισε ο Ριτσάρλισον. Κάποιοι, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν τις νικηφόρες προβλέψεις του «ταξιδιώτη του χρόνου».

«Είχε δίκιο για το Euro 2020», είπε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Φανταστείτε αν έχει δίκιο ξανά».Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ