Σεξομολογήσεις #592: Ο 19χρονος στρατιώτης και η fake 25άρα

19χρονος στρατιώτης γνώρισε μέσω app μια γυναίκα που του είχε πει ότι ήταν 25 ετών και ότι έμενε με τους γονείς της. Ωστόσο, κάποια στιγμή ανακάλυψε ότι τίποτα από τα δύο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, είμαι σε μια πολλά περίεργη φάση. Είμαι 19 χρονών τζαι σε λίες μέρες απολύομαι που τον στρατό. Γενικά είμαι ευπαρουσίαστος αν τζαι δείχνω πιο μικρός που την ηλικία μου, αλλά εν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Όσες φορές εδοκίμασα να κάμω κάτι με συνομήλική μου, επηαίνναν ούλλα λάθος, οπότε που κάποια φάση τζαι μετά έκοψα τες προσωπικές επαφές τζαι εμπήκα μες στα app. Πριν κάτι μήνες άρκεψα να μιλώ με μια κοπέλα, στα 25, έτσι μου είχεν πει. Η αλήθκεια είναι πως ελέαμεν ωραία πράματα τζαι γενικά εφαίνετουν πως υπήρχε χημεία, οπότε επήρα το θάρρος να της ζητήσω να βρεθούμεν που κοντά, περίπου ένα μήνα μετά τη διαδικτυακή μας γνωριμία. Στην αρχή η αλήθκεια απέφευγε αλλά μετά από πίεση, έπεισά την. Εκανονίσαμε μια μέρα, που θα ήμουν με έξοδο, να περάσει να με πιάσει με το αυτοκίνητό της. Εγώ να πεθάνω που την αγωνία σημείωσε ώσπου να έρτει, ελούθηκα τα αρώματα, εσάστηκα τζαι επερίμενά την στην πύλη, τζαι έρκεται. Μπαίνω μες στο αυτοκίνητο, φιλιούμαστε σταυρωτά και ξεκινούμε. Λίην ώρα μετά εκαταλήξαμεν σε έναν απόμερο λόφο της περιοχής τζαι χωρίς πολλά πολλά, εμπήκε στο ψητό. Εγώ όπως τον παλαβό επάγωσα τζαι άφηκά την να κάμει παιχνίδι. Νομίζω πως εν είχα κανέναν έλεγχο ούτε του μυαλού ούτε του κορμιού μου. Ομολογώ πως εν έχω μεγάλη εμπειρία, βασικά ελάχιστην εμπειρία έχω, αλλά τζείνη η νύχτα ήταν το κάτι άλλο, όπως τζαι οι επόμενες που ακολουθήσαν, γιατί ακολουθήσαν καμπόσες, τζαι αν εξαιρέσω μια, δκυο που επιάμεν την κουβέντα, τες υπόλοιπες ήταν σεξ που άλλο πλανήτη. Στο πρόβλημα τωρά, εμένα είχεν μου πει ότι ήταν 25, ότι μένει με τους γονείς της, οπότε εν έχουμε μέρος να πηαίννουμεν, άρα το αυτοκίνητο εν η λύση μας τζαι ότι δουλεύκει σε μίαν εταιρεία ναυτιλιακή, γραμματέας. Εγώ πριν 2 εβδομάδες όμως, επέτυχά την με τον άντρα της τζαι το μωρό της σε έξοδο με φίλους κάτω Λευκωσία, να χαριεντίζεται, να κάμνει αγαπούλλες τζαι σίουρα να μεν μοιάζει με 25 χρονών, αν υπολογίσουμε ότι το μωρό της εν τουλάχιστον 7 με 8. Επέλλανα, σοβαρά. Εν ξέρω τι να κάμω. Έσιει που τζείνη τη μέρα αποφεύγω να της μιλήσω τζαι να βρεθώ μαζί της. Πόση κοροϊδία; Στο κάτω κάτω πε μου την αλήθκεια τζαι άησμε να επιλέξω εγώ τι θα κάμω. Είμαι πολλά απογοητευμένος τζαι θυμωμένος μαζί της. Εν ξέρω πώς να το χειριστώ.



Αγόρι μου καλό, τώρα αν σου πω ότι συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες, δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσω ιδιαίτερα ούτε θα απαλύνω τον πόνο ή τον θυμό σου. Παρόλα αυτά, όσο και να μας ξενίζει αυτή η κατάσταση ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που θα συναντήσουμε τέτοιες περιπτώσεις στη ζωή μας, οπότε καλό είναι να το συνειδητοποιήσουμε όσο νωρίτερα γίνεται ώστε να μπορούμε να το χειριστούμε ανάλογα. Τώρα στη δική σου περίπτωση, με την εν λόγω κυρία εξ όσων κατάλαβα ήσασταν κάτι σαν fuck buddies ούτε κάτι σου έταξε ούτε σου πούλησε αγάπες και έρωτες. Οπότε από αυτή την άποψη ήταν ξεκάθαρη η σχέση σας. Η κοροϊδία, όπως την χαρακτηρίζεις, σαφώς και πληγώνει και στενοχωρεί, ειδικά στην ηλικία σου, που όλα μοιάζουν ακόμα πιο ρομαντικά. Αλλά, όπως καταλαβαίνω, και οι δύο περάσατε καλά σε αυτές τις συναντήσεις, με τη θέλησή σας. Οπότε τα υπόλοιπα δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν και τι εννοώ: Το τι κάνει αυτή με τον σύζυγό και την οικογένειά της, αφορά αυτούς. Από τη στιγμή που ανακάλυψες την αλήθεια και δεν σου ταιριάζει όλο αυτό -και πολύ σωστά εάν με ρωτάς- αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να της μιλήσεις, να της πεις όσα ξέρεις και να αποχωρήσεις κύριος. Είσαι μόλις 19 και έχεις μπροστά σου πάρα πολλά να ζήσεις και να μάθεις για να κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες.

#AskTipster
Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ