Κάποιοι βλέπουν ένα «άγαλμα εξωγήινου» σε αυτό το στιγμιότυπο από τον Άρη

Ακόμα ένα «ύποπτο αντικείμενο» εντοπίζεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

Article featured image
Article featured image


Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον Άρη και αυτό είναι μέρος του λόγου που η NASA εξερευνά τον Κόκκινο Πλανήτη με τα ρόβερ που έχει στείλει εκεί.

Η τεχνολογία που έχει προσγειώσει η διαστημική υπηρεσία στον Άρη έχει στείλει πίσω τόνους πληροφοριών που βοηθούν τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τον πλανήτη, αλλά τα ρόβερ έχουν στείλει επίσης μερικές εικόνες οι οποίες χαρακτηρίζονται περίεργες από πολλούς.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τη NASA, μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι βλέπουν μπότες εξωγήινων, μεταλλικά συντρίμμια, ένα ιπτάμενο UFO, μια μυστηριώδη πόρτα, «εξωγήινα όπλα», περίεργα σκαλίσματα και κάτι που μοιάζει με πραγματικό εξωγήινο. Λοιπόν, ένα νέο «στοιχείο» μπορεί να προστεθεί σε αυτή τη λίστα, αφού αυτή τη φορά οι συνωμοσιολόγοι εντόπισαν ένα αρχαίο άγαλμα «εξωγήινων».

glypto-stin-epifaneia-tou-ari-2_city.png



Ο Scott C. Waring ανέφερε στο μπλογκ του, «UFO Sightings Daily», ότι ανακάλυψε το γλυπτό κάνοντας ζουμ σε μια μεγάλη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τη NASA.

Σε βίντεο που περιγράφει αυτό που βρήκε, δείχνει ένα μακρινό βουνό όπου ένας βράχος φαίνεται να έχει πέσει και να ισορροπεί μεταξύ άλλων βράχων. Επισημαίνει πως μοιάζει να είναι ένα άγαλμα με μάτια, μύτη, στόμα και στέμμα ή καπέλο. Το ένα μάτι δεν είναι στη θέση του γιατί, όπως εξηγεί, ξεκολλήθηκε όταν έπεσε ο βράχος. Προτείνει επίσης ότι το πρόσωπο θα μπορούσε να έχει χαρακτηριστικά ερπετών και ότι το πλάσμα που απεικονίζει να ζούσε στο νερό. Πάντως, η NASA ανακοίνωσε παλαιότερα, ότι υπάρχουν πιθανότητες κάποτε να υπήρχε νερό στον Άρη.

glypto-stin-epifaneia-tou-ari-3_city.jpg



Στα σχόλια κάτω από το σχετικό βίντεο που ανήρτησε ο Waring, οι χρήστες φαίνονται εντυπωσιασμένοι, με έναν να συγκρίνει το «άγαλμα» με τα γλυπτά στο νησί του Πάσχα και ένας άλλος να προτείνει ότι στεκόταν ψηλά στο βουνό και έβλεπε πάνω από μια πόλη σαν το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.



Εάν θέλετε να δείτε τη φωτογραφία και να κάνετε μεγέθυνση στον βράχο μόνοι σας μπορείτε να το κάνετε πατώντας ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ