Πιανίστας έβαλε το όργανό του στον βυθό της θάλασσας και έπαιξε το «Μες στον βυθό»

Ο ήχος δεν ακούγεται ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς.

Article featured image
Article featured image


Ένας YouTuber, που συχνά παίζει πιάνο σε ασυνήθιστα μέρη, αυτή τη φορά το έκανε και στον βυθό. Και υποστηρίζει πως είναι ο πρώτος που το έχει πράξει.

Ο Τζο Τζένκινς έκανε και την κατάλληλη επιλογή. Φορώντας εξοπλισμό για κατάδυση, κάθισε στο κίτρινο πιάνο του, μέσα στο νερό και έπαιξε το «Under the Sea» από την ταινία της Disney «Μικρή γοργόνα».

Ο πιανίστας- που το κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 4,15 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες- δήλωσε ότι σχεδίαζε επί δύο χρόνια αυτήν την «αποστολή». Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικά χρόνια κάποιος τον προκάλεσε να παίξει πιάνο στον βυθό. Ο Τζένκινς πιστεύει ότι είναι ο μόνος που το έχει κάνει ενώ το μουσικό όργανο είναι όλο μέσα στον νερό.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε ήταν να σιγουρευτεί ότι το πιάνο θα λειτουργούσε μέσα στο νερό. «Δεν είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν υποβρύχια, οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι ξόδεψα πολύ χρόνο με δοκιμές», δήλωσε στο BBC. Αν και «φριχτά παράτονο» και «απίστευτα σκουριασμένο», το πιάνο δούλεψε.



Στο παρελθόν ο Τζένκινς έχει παίξει πιάνο πάνω σε βάρκα, έξω από το Μπάκιγχαμ, ακόμη και σε αερόστατο. Τώρα σκέφτεται ότι «θα είχε πλάκα να παίξει το «Rocket Man» του Έλτον Τζον στο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ