Εστιατόριο ανοίγει του Αγίου Βαλεντίνου αποκλειστικά για πολυσυντροφικές σχέσεις

Είναι ευπρόσδεκτα τόσο τα throuples, όσο και τα άτομα που βρίσκονται σε σχέση με τέσσερα ή και πέντε άτομα.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογρραφία από Lelo UK

Ένα εστιατόριο για throuple σχέσεις, ετοιμάζεται να ανοίξει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για να γιορτάσει όλες τις μορφές ρομαντικών σχέσεων. Το εστιατόριο που ονομάζεται «Throuple», βρίσκεται στο Λονδίνο και δημιουργήθηκε από το «Lelo», ένα brand σεξουαλικής ευεξίας.

Throuple είναι μια μορφή πολυσυντροφικής σχέσης που αποτελείται από τρία άτομα.

Στις 14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο, τα περισσότερα εστιατόρια περιμένουν έναν μεγάλο αριθμό κρατήσεων από ζευγάρια για ένα ρομαντικό γεύμα. Το Lelo θέλοντας να προκαλέσει και να καταρρίψει τα ταμπού που περιβάλλουν τις σχέσεις τριών ατόμων αλλά και τις υπόλοιπες μορφές μη-μονογαμικής αγάπης αποφάσισε να δημιουργήσει το «Throuple».

Το εστιατόριο «Throuple» θα έχει μόνο 15 διαθέσιμα τραπέζια για το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου, ενώ σημειώνει πως όσοι δειπνίσουν εκεί θα απολαύσουν δωρεάν ένα ρομαντικό γεύμα τριών πιάτων και ποτών. Παρόλο που το όνομα του εστιατορίου παραπέμπει σε σχέσεις τριών ατόμων θα καλωσορίζει επίσης και όσους βρίσκονται σε σχέσεις με τέσσερα ή και με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με το Independent, μια έρευνα του 2020, που διεξήχθη από το Lelo σε 4 χιλ. Βρετανούς ενήλικες, έδειξε πως το 28% θα λάμβαναν υπόψιν μια πρόταση για να μπουν σε μια πολυσυντροφική σχέση.

Ενώ, η έρευνα έδειξε επίσης πως το 38% των ατόμων μεταξύ 18-24 ετών θεωρούν πως με μια πολυσυντροφική σχέση θα πληρούνταν όλες οι ανάγκες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ