Έβαλε τις φωνές σε τυφλό επειδή ήθελε να προλάβει το τρένο [BINTEO]

Η δημοσιοποίηση του περιστατικού, προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, καθώς πρόκειται για παράδειγμα προς αποφυγή.

Article featured image
Article featured image

Ο βιαστικός άνδρας έβαλε τις φωνές στον Αμίτ Πάτελ επειδή ο σκύλος που έχει ως οδηγό, του έκλεινε τον δρόμο στις κυλιόμενες σκάλες.

Μόνο ως εξοργιστικό μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό στο μετρό του Λονδίνου με έναν άνδρα, ο οποίος είναι τυφλός.

Το όνομά του είναι Αμίτ Πάτελ, είναι γιατρός και μαζί με τον σκύλο-οδηγό του, ήταν στις κυλιόμενες σκάλες με το συμπαθέστατο τετράποδο να κλείνει τον δρόμο στον άνδρα που ήταν ακριβώς πίσω του.

Αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα όρασης που είχε ο άνθρωπος που ήταν μπροστά του, φαίνεται να του λέει: «Είσαι χειρότερος από ένα σκυλί, αν δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους. Θέλω να προλάβω το τρένο», με τον Αμίτ να του εξηγεί πως δεν μπορεί να κουνηθεί γιατί ο σκύλος είναι αυτός που τον οδηγεί, όμως εκείνος δεν έδειξε να καταλαβαίνει.

Δείτε το χαρακτηριστικό video που τράβηξε ένας άλλος επιβάτης που κατέβαινε και εκείνος τις κυλιόμενες...Η δημοσιοποίηση του περιστατικού, προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στον Αμίτ στα social media...

twitterfuriousblind.jpg

2_142.jpgΜε πληροφορίες από gazzetta

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ