Η Britney υπέγραψε συμφωνία (πολλών) εκατομμυρίων για να εκδώσει τα απομνημονεύματά της

Πρόσφατα, η αδερφή της κυκλοφόρησε τη δική της αυτοβιογραφία και η Britney την κατηγόρησε πως «πώλησε ένα βιβλίο εις βάρος της».

Article featured image
Article featured image


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκλεισε μια εκδοτική συμφωνία - ρεκόρ για τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της σχετικά με την άνοδο της καριέρας της, τη σχέση της με την οικογένειά της και την εμπειρία της όσο ζούσε υπό την κηδεμονία του πατέρα της για περισσότερο από μια δεκαετία.

Το Page Six ανέφερε τη Δευτέρα (21/02) ότι ο εκδότης Simon & Schuster είχε εξασφαλίσει τη συμφωνία για τα απομνημονεύματα της ποπ σταρ για 15 εκατομμύρια δολάρια, μετά από έναν τεράστιο «πόλεμο» προσφορών που αφορούσε πολλούς εκδότες.

Μια ανώνυμη πηγή είπε στο Page Six ότι «η συμφωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών, μετά τους Ομπάμα». Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην πρώτη κυρία υπέγραψαν συμφωνία αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συγγραφή πολλών βιβλίων για το Penguin Random House το 2017.

Η συμφωνία έρχεται μήνες αφότου η Σπίαρς δικαιώθηκε στο δικαστήριο, για την κηδεμονία που της είχε επιβάλει ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, για σχεδόν 14 χρόνια. Η κηδεμονία τέθηκε σε εφαρμογή το 2007 μετά από μια περίοδο ψυχικής αστάθειας για την ποπ σταρ. Οι φήμες ότι η τραγουδίστρια κρατείτο «φυλακισμένη», οδήγησε στη δημιουργία του κινήματος #FreeBritney.



Σύμφωνα με τον The Guardian, η ποπ σταρ «καταδίκασε» πρόσφατα δημόσια την αδερφή της, Τζέιμι Λιν, η οποία άφησε αιχμές για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας, ενώ προώθησε τα δικά της απομνημονεύματα, με τίτλο «Things I Should Have Said», στο «Good Morning America».

Η Τζέιμι Λιν ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της τον περασμένο μήνα, ότι η Σπίαρς είχε κλειδώσει κάποτε και τις δύο τους σε ένα δωμάτιο κρατώντας ένα μαχαίρι και περιέγραψε τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια ως «ακανόνιστη και παρανοϊκή».

Σε απάντηση, η Σπίαρς κατηγόρησε την αδερφή της ότι «πώλησε ένα βιβλίο εις βάρος της». Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας εξέδωσε μια επιστολή υποστηρίζοντας ότι η Σπίαρς «δεν θα δεχόταν πλέον bullying» από την οικογένειά της.

«Αν και η Μπρίτνεϊ δεν έχει διαβάσει και δεν σκοπεύει να διαβάσει το βιβλίο σας, αυτή και εκατομμύρια θαυμαστές της συγκλονίστηκαν όταν είδαν πώς την εκμεταλλεύεστε για χρηματικό κέρδος. Δεν θα το ανεχθεί, ούτε θα πρέπει», έγραφε η επιστολή του δικηγόρου.


Πηγή: News247

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ