Η Britney κατηγόρησε τη μητέρα της ως υπεύθυνη για τη 13χρονη ασφυκτική κηδεμονία

Πώς αντέδρασε η Λιν Σπίαρς μετά τις κατηγορίες της κόρης της.

Article featured image
Article featured image


Σε μια ανάρτηση που στη συνέχεια διέγραψε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τη μητέρα της ως υπεύθυνη για την ιδέα της ασφυκτικής κηδεμονίας που υλοποίησε επί 13 χρόνια ο πατέρας της.

Με μια δηκτική λεζάντα που έγραφε «το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια γυναίκα με σιωπηλό χαμόγελο», η ποπ σταρ τα έβαλε κατά των γονιών της γράφοντας πως «ίσως ήταν ο πατέρας μου που ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια... Όμως, αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι πως η μητέρα μου ήταν αυτή που του έδωσε την ιδέα».

«Δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πίσω αυτά τα χρόνια» διαμαρτυρήθηκε η 39χρονη. «Η στιγμή που χαμογελάω και συνειδητοποιώ πως έχω τόσο καιρό να το κάνω. Η μαμά μου ανησυχεί και λέει ‘’φέρεσαι περίεργα, τι σου συμβαίνει;;’’ και εγώ της απαντάω ‘’γεια σου, το όνομά μου είναι Μπρίτνεϊ, χαίρομαι που επιτέλους σε γνωρίζω’’».

britney_deleted_post_city.jpeg



«Προτού προχωρήσω, συγχωρήστε με εκ των προτέρων. Πέρασαν 13 χρόνια και είμαι κάπως σκουριασμένη. Ήταν οικογενειακή η επιχείρηση, αλλά δεν είναι έτσι πια!!!», πρόσθεσε η ίδια.

«Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή... Και ναι, εγκαλώ αυτή και τον Λου Τέιλορ ως υπεύθυνους. Γι' αυτό αφήστε τα περί "δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει" και άντε γ@@@ε» πρόσθεσε. Απευθυνόμενη στη μητέρας της, Λιν Τέιλορ, η Σπίαρς καταλήγει: «Ξέρεις πολύ καλά τι έκανες... Ο πατέρας μου δεν είναι αρκετά έξυπνος να σκεφτεί καν μια κηδεμονία».

Υπενθυμίζεται πως στις 29 Σεπτεμβρίου, μετά από 13 χρόνια κηδεμονίας, προστριβών και δικαστικής διαμάχης, ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του που τον όριζαν απόλυτο κυρίαρχο στη ζωή και τη δουλειά της κόρης του.



Στην αντεπίθεση η μητέρα της

Η Λιν Σπίαρς κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να πληρωθούν οι δικηγόροι της από την περιουσία της κόρης της, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση κηδεμονίας.

Στο σχετικό αίτημα, που κατατέθηκε στο δικαστήριο, οι δικηγόροι της Λιν ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα της ποπ σταρ τους προσέγγισε για να «βοηθήσει την Μπρίτνεϊ να απελευθερωθεί από αυτό που αντιλαμβανόταν ως έλεγχο».

Δηλώνουν επίσης ότι συμμετείχαν στην «έρευνα και την αξιολόγηση εξειδικευμένων γιατρών» για την Μπρίτνεϊ τον Μάιο του 2019 και αργότερα στήριξαν την απομάκρυνση του Τζέιμι από την κηδεμονία.

«Η Λιν προσφέρθηκε να ενταχθεί στην κηδεμονία με το μέρος της Μπρίτνεϊ και εκείνη συμφώνησε με ενθουσιασμό, ζητώντας από τη μητέρα της να συμμετάσχει στην υπόθεση με κάθε τρόπο που θα βοηθούσε να λήξει ο εφιάλτης», αναφέρει το έγγραφο.

Όσον αφορά την αμοιβή, οι δικηγόροι της Λιν από την Jones Swanson δήλωσαν ότι το κόστος ανέρχεται σε 840.000 δολάρια, αλλά είναι «πρόθυμοι να κάνουν έκπτωση 40%» και να ζητήσουν 504.000 δολάρια. Το υπόλοιπο ποσό θα αντιστοιχεί σε δικηγόρους της Ginzburg & Bronshteyn, που ζήτησαν αμοιβή ύψους 146.548 δολαρίων.

Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ