Τουρίστας που έφαγε brownie με κάνναβη, έγινε viral επειδή έπαθε προσωρινή παράλυση

Παρά την εμπειρία που βίωσε στο Άμστερνταμ, ο νεαρός Αυστραλός είπε ότι θα το ξαναέκανε.

Article featured image
Article featured image


Προσωρινή παράλυση έπαθε ένας Αυστραλός τουρίστας που βρέθηκε στο Άμστερνταμ λίγο αφού έφαγε ένα brownie κάνναβης. Ο 25χρονος πρωταγωνιστής της παράξενης αυτής ιστορίας, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να αισθανθεί κανένα μέρος του σώματός του και ένιωθε σαν να βυθιζόταν στο κρεβάτι.

Το περιστατικό συνέβη το 2018 όταν είχε βρεθεί για διακοπές με φίλους του στην Ευρώπη. Μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος και δείχνει ανήμπορος να κουνηθεί, έχει γίνει viral στο TikTok και έχει συγκεντρώσει κοντά στο ένα εκατομμύριο προβολές.


touristas-brownie-kannavis-paralitos_city.png
Φωτογραφία: North News & Pictures Ltd northnews.co.uk



Ο 25χρονος Μέντζαμιν Τζένερ, που ζει στη Μελβούρνη σχολίασε: «Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ μου μαριχουάνα ή brownie, καθώς είναι παράνομο εδώ στην Αυστραλία, οπότε θέλησα να αξιοποιήσω στο έπακρο την ευκαιρία που μου δόθηκε στις διακοπές μου».

«Μου είπαν να δοκιμάσω ένα κομμάτι, αλλά δεν μου έφτανε και επειδή καταλαβαίνω τα όριά μου, έφαγα ολόκληρο το brownie. Ήταν πεντανόστιμο, αλλά είχα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ένιωσα σαν να βυθίζομαι στο κρεβάτι, λες και με κατάπινε το στρώμα. Ήταν τόσο κακό... Είχα κλείσει τα μάτια μου και ειλικρινά δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέρος του σώματός μου, παρόλο που είχα τις αισθήσεις μου».

Παρά την εμπειρία που βίωσε ο νεαρός Αυστραλός είπε ότι θα το έκανε ξανά: «Γενικά πάντως, ήταν διασκεδαστικό και το πιο πιθανό είναι να το έκανα ξανά. Αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει, ας είναι καλύτερα στο ξενοδοχείο του, με ένα άνετο κρεβάτι και το μπάνιο κοντά του».

Όσο για την απήχηση που είχε η φωτογραφία του στο TikTok πρόσθεσε: «Έγινα viral στο TikTok και είναι τόσο αστείο αυτό, επειδή οι άνθρωποι έχουν σχολιάσει παρόμοιες εμπειρίες τους».

Συγκεκριμένα κάποιος σχολίασε πως νόμιζε ότι θα πέθαινε στο αεροδρόμιο την πρώτη φορά που δοκίμασε brownie με μαριχουάνα ενώ ένας άλλος γράφει: «Θεέ μου έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα, νόμιζα πως θα πέθαινα».



Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ