Η Μπέκι έχασε το κινητό της πριν από 10 χρόνια και λέει πως το βρήκε σε ένα... απρόσμενο μέρος

Ακουγόταν ένας παράξενος ήχος και ο άντρας της αποφάσισε να ανακαλύψει τι τον προκαλούσε.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Facebook/Becki Beckmann/Ladbible

Μια γυναίκα στο Μέριλαντ έχασε το κινητό της πριν από 10 χρόνια και το βρήκε να «κρύβεται» τελικά στην τουαλέτα της.

Η Μπέκι Μπέκμαν έχασε το iPhone της το 2012, το βράδυ του Χαλογουίν. Δεν μπορούσε να το βρει πουθενά και ήταν αρκετά μπερδεμένη, αφού δεν είχε βγει εκτός σπιτιού. Τελικά αποφάσισε να αγοράσει καινούργιο.

Σύμφωνα με το NYPost, η Μπέκι έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook πως «το αντικατέστησε και προχώρησε με τη ζωή της. Ήταν παράξενο, αλλά εξαφανίστηκε».

Πρόσφατα όμως, 10 χρόνια αφού έχασε μυστηριωδώς το τηλέφωνό της, ένα πρόβλημα με την τουαλέτα της ήρθε να λύσει το αίνιγμα.

Η Μπέκι λέει πως αυτή και ο άνδρας της άκουγαν έναν ήχο όταν τραβούσαν το καζανάκι. «Αρχικά σκεφτήκαμε πως έχει πρόβλημα η τουαλέτα επειδή είναι παλιά ή ότι έφταιγε η κατασκευή του σπιτιού», εξηγεί η Μπέκι.

Ο άνδρας της ωστόσο, ήταν αρκετά ταραγμένος με το περιστατικό και αποφάσισε βρει τον λόγο που ακουγόταν αυτός ο ήχος. Δεν περίμενε όμως πως το πρόβλημα θα προερχόταν από ένα κινητό τηλέφωνο. «Δεν θα πιστέψεις τι βρήκα στην τουαλέτα μας», είπε στην Μπέκι.

3bac4cd8f187b059b4845601cf77d9bf_city.jfif
Φωτογραφία: Facebook/Becki Beckmann/LadbibleΟ άνδρας είχε βρει το χαμένο iPhone στα «βάθη της τουαλέτας».

Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωινικής Δικτύωσης, οι οποίες δείχνουν το τηλέφωνο, του οποίου το πίσω μέρος ήταν μισάνοιχτο.

«Όταν μου είπε πως δεν θα πίστευα τι βρήκε στην τουαλέτα μας, δεν περίμενα να αντικρίσω το παλιό μου κινητό», λέει η Μπέκι.

a94e231487088631a7c78340192d780e_city.png
Φωτογραφία: Facebook/Becki Beckmann/LadbibleΗ ανάρτησή της στο Facebook δέχτηκε πολλά σχόλια, με κάποιους να μην πιστεύουν πως αυτή η ιστορία είναι πραγματική και άλλους να απορούν πώς δεν είχαν βουλώσει οι σωλήνες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ