Πόσα κινητά νομίζεις πως μπορεί να φορτίσει το μεγαλύτερο power bank στον κόσμο;

Είναι τόσο μεγάλο που ο δημιουργός του το έβαλε σε μια βάση με ροδάκια και το τραβάει με σκοινί για να μπορεί να το μεταφέρει.

Article featured image
Article featured image


Το τεράστιο power bank έχει μήκος περίπου 1,8 μέτρα και πλάτος 1,2 μέτρα, ενώ το πάχος του φτάνει τα 30 εκατοστά. Η χωρητικότητά του σε ρεύμα φτάνει τα 27.000.000 mhA.

Ένας YouTuber τεχνολογίας από την Κίνα κατόρθωσε να κατασκευάσει το μεγαλύτερο power bank (εξωτερική μπαταρία) του κόσμου. Πρόκειται για έναν φορητό φορτιστή 27.000.000 mAh, και ισοδυναμεί με περίπου 900 συνηθισμένες φορητές εξωτερικές μπαταρίες του εμπορίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο power bank του πλανήτη είναι εξοπλισμένο με 60 πολύ-βύσματα που θα μπορούσαν να φορτίσουν 5.000 κινητά τηλέφωνα με μπαταρίες των 3.000 mAh, αλλά και να δώσουν ρεύμα σε άλλες συσκευές, όπως υπολογιστές, laptop, ηλεκτρικά ποδήλατα κ.α.

Ακόμα και τηλεοράσεις ή πλυντήρια θα μπορούσαν να συνδεθούν στην πιο μεγάλη εξωτερική μπαταρία του κόσμου και να λειτουργήσουν, σύμφωνα με τον Κινέζο YouTuber, Handy Geng.



Εντυπωσιακό είναι επίσης και το τεράστιο μέγεθος του μεγαλύτερου power bank του κόσμου, αφού έχει διαστάσεις 1,8 μέτρα σε μήκος, 1,2 σε πλάτος, αλλά και πάχος 30 εκατοστά.

Καλύπτεται από μεταλλικό περίβλημα και για να το μεταφέρει, ο YouTuber το έχει ακουμπήσει σε μια βάση με ροδάκια και το τραβάει με ένα χοντρό σκοινί.

42bd31fd14767f7cee56c3b999c54b95_city.jpg



Όπως εξηγεί ο μπλόγκερ από την Κίνα που λατρεύει την τεχνολογία, τις κατασκευές και τις εφευρέσεις, με το συγκεκριμένο power bank, απλά, «δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να ανησυχείς για την απουσία πρίζας όταν είσαι εκτός σπιτιού ή να αγχώνεσαι στην περίπτωση κάποιας διακοπής ρεύματος όταν είσαι σπίτι».

«Μπορείς να βλέπεις τηλεόραση ενώ ψαρεύεις στην παραλία, να πλένεις τα ρούχα σου, ακόμα και να μαγειρεύεις το φαγητό σου».

Βέβαια, προς το παρόν τουλάχιστον, ο μπλόγκερ δεν εξήγησε τον τρόπο επαναφόρτισης της πανίσχυρης εξωτερικής μπαταρίας και πόσο ρεύμα χρειάζεται, για όταν - κάποτε - αδειάσει.


Με πληροφορίες από sputnik.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ