Όσα αποκαλύφθηκαν στη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Φαίνεται πως κάποιο από τα τρία παιδιά μιλάει μέσα από τον τάφο του». [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του ενός παιδιού της οικογένειας, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Παράλληλα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.



Οι θάνατοι προκλήθηκαν από έλλειψη οξυγόνου

Σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Η μητέρα του Μάνου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ανέφερε στο «Τούνελ»: «Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δεν μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…».


«Το ένα παιδί φαίνεται να μιλάει μέσα από τον τάφο του»

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη μία σοβαρή μαρτυρία. Η ίδια ακούστηκε σοκαρισμένη να λέει μετά το τηλεφώνημα: «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα τρία παιδιά μιλάει μέσα από τον τάφο του».

Στη συνέχεια, επανέλαβε σοκαρισμένη «Φαίνεται ότι κάτι βρίσκεται από τους ειδικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του και τώρα όλοι οι ειδικοί προσπαθούν να «ακούσουν» τι τους λέει. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται».

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια.



Το απειλητικό τηλεφώνημα

Η παρουσιάστρια κάποια στιγμή προανήγγειλε ότι θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη στην εκπομπή με αποτέλεσμα να λάβει ένα απειλητικό τηλεφώνημα την ώρα που βρισκόταν on air.

Συγκεκριμένα αμέσως μετά την προβολή ενός συνοπτικού βίντεο για το θέμα, η δημοσιογράφος έκανε μία on air παρέμβαση με συγκεκριμένους αποδέκτες λέγοντας τα εξής:

«Ο πατέρας δεν μπορούσε να είναι σε εκείνο το ραντεβού, βρέθηκε με τον δικηγόρο κάποια άλλη στιγμή. Είπα πριν, έστειλα ένα μήνυμα, ότι μπορεί να έχουμε κάτι, ότι έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έχω κάτι, αν αξιολογήσω την πληροφορία, φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν ήρθε ένα τηλεφώνημα εμμέσως πλην σαφώς μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε, ξέρω να κρατάω ισορροπίες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».



Η μητέρα εμφανίστηκε ετοιμοθάνατη από καρκίνο

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή.

Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι η Ρούλα τους έλεγε ψέματα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μία άλλη μαρτυρία μετέφερε την έρευνα σε ιατρικό χώρο, με την άτυχη Τζωρτζίνα μελανιασμένη στο σώμα της και τη μητέρα να κατηγορεί γι’ αυτό νοσηλευτές.



Η απάντηση του πατέρα

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας των παιδιών για όλα όσα συμβαίνουν και λέγονται τον τελευταίο καιρό. Επιβεβαίωσε τον χωρισμό με τη γυναίκα του, κάτι που η ίδια είχε αναφέρει στο «Τούνελ» και αναφέρθηκε και στους θανάτους των παιδιών του.

«Με τη Ρούλα δεν είμαστε μαζί. Έχουμε μία κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή. Θα τη στηρίξω μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα» είπε.

Μετά από σχετική ερώτηση για το εάν πάει το μυαλό του στο κακό σενάριο γύρω από το χαμό των τριών κοριτσιών του, που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, ανέφερε: «Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μισή φορά ότι έκανε κάτι η Ρούλα, δεν θα άφηνα περιθώριο να πάει ολόκληρη. Δεν θα φτάναμε σε συλλήψεις και σε τέτοια, δεν θα προλάβαινε. Σε ό,τι αφορά για τα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο».

«Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά των παιδιών. Ήμουνα μία ώρα πριν στο θάνατο της Μαλένας. Την Ίριδα την είδα με βιντεοκλήση το προηγούμενο βράδυ, ήταν μια χαρά. Με την Τζωρτζίνα ήμουνα σε επαφή κάθε τρεις και λίγο, ήμασταν στο τηλέφωνο κάθε δύο λεπτά, πριν γίνει το οτιδήποτε» πρόσθεσε.


«Μου θύμισε τον Μπάμπη»

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στις επικοινωνίες που είχε με τη μητέρα των τριών παιδιών για να συναντηθούν, τονίζοντας ότι ενώ είχαν συμφωνήσει να βρεθούν από κοντά, της ακύρωσε το ραντεβού.

Όπως υπογράμμισε της θύμισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της συζύγου του Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος είχε αρνηθεί να συναντηθεί με την έμπειρη δημοσιογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ