74χρονος έσωσε οδηγό τζετ σκι από πνιγμό (2 φορές) και μετά τον πυροβόλησε θανάσιμα

Η αστυνομία δεν του έχει απαγγείλει κατηγορίες καθώς κρίνουν ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Article featured image
Article featured image


Την περασμένη εβδομάδα στη Λίμνη Κιεόουι στο Σάλεμ των ΗΠΑ, ένας 74χρονος που έπλεε στο σκάφος του με τη σύζηγό του, είδε ξαφνικά ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τζετ σκι να πέφτει στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Όπως αναφέρει το TMZ, o ηλικιωμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και διέσωσε τον 29χρονο Νέιθαν Ντριου Μόργκαν και τη σύντροφό του. Ωστόσο, όταν ανέβηκαν στο σκάφος του 74χρονου, ο 29χρονος φέρεται πως «εμφανίστηκε θυμωμένος και άρχισε να επιτίθεται στο ηλικιωμένο ζευγάρι», αναφέρει σε δήλωσή του για το περιστατικό ο σερίφης της Κομητείας Οκόνι.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος ήθελε να γυρίσει πίσω στο τζετ σκι που έπλεε στην λίμνη ακυβέρνητο. Κατά τον καυγά, η σύντροφος του νεαρού φέρεται να τον έσπρωξε στο νερό. Τότε ο 74χρονος επιχείρησε να τον διασώσει δεύτερη φορά και τα κατάφερε. Ο Μόργκαν ωστόσο κάθε άλλο παρά ευγνώμων φέρεται να ήταν καθώς συνέχισε να τους επιτίθεται.

Τότε, όπως σημειώνουν οι ερευνητές, ο 74χρονος πυροβόλησε τον 29χρονο στο στήθος, υπό τον φόβο ότι θα έβλαπτε τον ίδιο ή τη σύζυγό του. Οι αρχές εικάζουν ότι το νεαρό ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία που οδήγησε στην πτώση τους στο νερό και δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο ο Μόργκαν να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αστυνομία δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες στον 74χρονο καθώς κρίνουν ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Η απόφαση έχει εξοργίσει τους οικείους του 29χρονου, ο οποίος είναι πατέρας ενός 10χρονου αγοριού.


Με πληροφορίες από News247, TMZ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ