Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που μια γυναίκα δέχεται άγρια επίθεση από τον σκύλο της

Η 25χρονη υπέστη κατάγματα στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού, πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό και τραύματα στα άνω άκρα.

Προσοχή: Σκληρές Εικόνες.

Article featured image
Article featured image


Τη σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από το σκύλο της, ένα πιτ πουλ, στο σπίτι της στην Κολομβία, κατέγραψε κάμερα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 25χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου έδενε τα αθλητικά της παπούτσια στην κρεβατοκάμαρά της όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από το πιτ μπουλ της την περασμένη Πέμπτη, ανέφεραν κολομβιανά μέσα ενημέρωσης.

Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το διαμέρισμά της ζητώντας βοήθεια από τους γείτονές της. Έφτασε τελικά στο ασανσέρ, όπου η κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε την επίθεση.



«Η αντίδρασή της ήταν να συρθεί μέχρι την πόρτα και να βγει στον διάδρομο, με την ελπίδα πως κάποιος θα ερχόταν να τη βοηθήσει» είπε μια πηγή της αστυνομίας της πόλης Κούκουτα, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Opinion».

Το τετράχρονο σκυλί όμως δεν σταμάτησε την επίθεση ακόμα και έξω από το διαμέρισμα. Αντιθέτως, στάθηκε από πάνω της στο ασανσέρ καθώς εκείνη ήταν ανάσκελα και συνέχισε να δαγκώνει το αριστερό της χέρι. Η γυναίκα προσπάθησε να σπρώξει το πιτ μπουλ βάζοντας το δεξί χέρι της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια κατάφερε να πατήσει το κουμπί του ανελκυστήρα για να κατέβει στην είσοδο.

«Όταν το ζώο πήδηξε πάνω της, το μόνο πράγμα που σκέφτηκε ήταν πως εάν έμενε στον 5ο όροφο κανείς δεν επρόκειτο να τη σώσει» είπε η αστυνομική πηγή. Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να σωθεί χάρη στην επέμβαση των γειτόνων οι οποίοι απομάκρυναν τον σκύλο.

Η αστυνομία είπε ότι η 25χρονη υπέστη κατάγματα στα δάχτυλα στο δεξί της χέρι, πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό και τραύματα στα άνω άκρα.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ