Απατεώνας στο Tinder παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εξαπάτησε 23χρονη

Την έπεισε να του στείλει ένα βίντεο στο οποίο θα «ντυνόταν για αυτόν» και μετά εξαφανίστηκε.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Instagram/argiros_konstantinos

Άνδρας στο Σίδνεϊ χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού, χωρίς εννοείται να ζητήσει την άδειά του και αποπλανούσε γυναίκες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ζητώντας γυμνές εικόνες και βίντεο από γυναίκες με τις οποίες μιλούσε.

Ο άνδρας παρίστανε έναν Έλληνα επιχειρηματία που άκουγε στο όνομα «Στέλιος» και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στο Σίδνεϊ. Διάφορες ανυποψίαστες γυναίκες μίλησαν μαζί του και θεωρούσαν ότι ο γοητευτικός άνδρας που φαινόταν στις φωτογραφίες ήταν ο ίδιος.

Ένα από τα «θύματα» του απατεώνα, η 23χρονη Τόρι Μάρσαλ, παραχώρησε μια συνέντευξη στο news.com.au και εξήγησε πως τον γνώρισε μέσω του Tinder πριν από τρια χρόνια και ένιωσε αμέσως έλξη για εκείνον, νομίζοντας πως είναι ο άνδρας της ζωής της. Τελικά, η νεαρή απογοητεύτηκε όταν ανακάλυψε πως ο «Στέλιος» δεν ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο.



«Ήταν πολύ ελκυστικός προφανώς. Νόμιζα πως τόσο καιρό που μιλούσαμε, είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε μία δυνατή συναισθηματική σύνδεση. Δεν είχα νιώσει ξανά έτσι με άντρες της ηλικίας μου», δήλωσε η κοπέλα.

Αρχικά συζητούσαν στο Tinder, αλλά στη συνέχεια, μετέφεραν τη συνομιλία τους στο Messenger. Ο «Στέλιος» δεν είχε λογαριασμό στο Facebook, χρησιμοποιούσε μόνο την εφαρμογή μηνυμάτων.

Έξι μήνες μετά την πρώτη τους συνομιλία, η Τόρι ταξίδεψε στο Σίδνεϊ και του είπε να γνωριστούν από κοντά. Αυτός απάντησε με πολύ αγενή τρόπο λέγοντας πως «δεν μπορεί να αφήσει τη δουλειά του για να πίνει ποτά» και έπειτα, της ζήτησε να του στείλει ένα βίντεο.

«Μου ζήτησε να κάνω ένα βίντεο και να ντυθώ γι' αυτόν», δηλώνει η Τόρι. «Αμέσως είπα όχι γιατί δεν ήθελα να το κάνω – δεν ένιωθα άνετα». Απαντώντας της, ο «Στέλιος» είπε ότι δεν θα την συναντούσε αν δεν του έστελνε το βίντεο.

Τελικά, εκείνη έστειλε το βίντεο, ωστόσο, ο «Στέλιος» διέκοψε κάθε επαφή μαζί της, απενεργοποιώντας τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Πάντα ήθελε να του στέλνω κάτι και πραγματικά αυτό δεν ήταν στη φύση μου. Δεν ήθελα να στείλω τίποτα από αυτά. Δεν ήθελα να τον χάσω όμως, οπότε το έκανα. Μετά όμως, ένιωσα τεράστια αηδία για την πράξη μου», δήλωσε η νεαρή κοπέλα.

Απογοητευμένη πλέον η Τόρι, έψαχνε με μια φίλη της στο Διαδίκτυο για τον άνδρα και τότε συνειδητοποίησε πως υπάρχουν πάρα πολλά προφίλ με αυτές τις φωτογραφίες, καθώς και φαν κλαμπ που χρησιμοποιούσαν το όνομα «Κωνσταντίνος Αργυρός».



Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της, μετά το συγκεκριμένο συμβάν έχασε κάθε εμπιστοσύνη στους άνδρες, αλλά και γενικά, σε άτομα που δεν γνωρίζει προσωπικά. «Δεν πιστεύω κανέναν, αν τον έχω γνωρίσει στο Tinder. Έχω κατηγορήσει πολλούς ανθρώπους ότι είναι ψεύτικοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Η εμπιστοσύνη μου έχει σπάσει εδώ και πολύ καιρό», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ