Ο «Απατεώνας του Tinder» μίλησε για το viral ντοκιμαντέρ του Netflix

«Δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε ότι είμαι».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Youtube

Ο διαβόητος «Απατεώνας του Tinder» έσπασε τη σιωπή του και μιλά για το περιβόητο ντοκιμαντέρ του Netflix. Ο Χαγιούτ, μιλά σχετικά με την φερόμενη απάτη ενάντια σε συντρόφους του, καθώς κατηγορείται ότι απέσπασε από αυτές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Ο Σάιμον Χαγιούτ, γνωστός και ως Σάιμον Λεβιέβ, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το viral ντοκιμαντέρ στο Netflix. Ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών και πως όσα ισχυρίστηκαν οι πρώην σύντροφοί του ήταν υπερβολικά, ούτως ώστε να βγει ένα καλό ντοκιμαντέρ.

«Το παρουσίασαν ως ντοκιμαντέρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια εντελώς φτιαχτή ταινία» είπε ο 31χρονος Χαγιούτ στο Inside Edition, στην πρώτη αποκλειστική συνέντευξη δύο μερών που προβλήθηκε χθες. «Είμαι ο μεγαλύτερος gentleman στον κόσμο. Δεν είμαι αυτό το τέρας που έχουν δημιουργήσει. Ήμουν απλώς ένας ελεύθερος άνδρας που ήθελε να γνωρίσει μερικά κορίτσια στο Tinder» λέει.

Ο Χαγιούτ συνοδευόταν στη συνέντευξη από τη νέα του σύντροφο, την 24χρονη Ισραηλινή με καταγωγή από την Ουκρανία Κέιτ Κόνλιν. Η ίδια λέει πως δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς των γυναικών που λένε πως τις εξαπάτησε και όταν ερωτήθηκε αν της ζήτησε ποτέ ο Χαγιούτ να του δανείσει χρήματα η απάντησή της ήταν αρνητική. «Θεέ μου, πώς μπορεί κάποιος να έφτιαξε μια τόσο πλαστή ιστορία», λέει το 24χρονο μοντέλο που έχει εμφανιστεί σε περιοδικά μόδας και στο εξώφυλλο της Vogue Japan.



Το μοντέλο δεν έφυγε από το πλευρό του συντρόφου της και τον στηρίζει, παρά το γεγονός πως το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «The Tinder Swindler» το έχουν δει πάνω από 50 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με αυτό, ο «Απατεώνας του Tinder» δελέασε τα υποτιθέμενα θύματά του, Σεσίλιε Φελχόι, Περνίλα Σοχόλμ και η Αϊλίν Σάρλοτ – με ιδιωτικά τζετ, γιοτ και φανταχτερά αυτοκίνητα, λέγοντάς τους ότι ήταν γιος δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, τους έλεγε ότι οι λογαριασμοί του είχαν παγώσει από τους «εχθρούς» τους και τις έπειθε να του μεταφέρουν χρήματα, τα οποία υποσχόταν πως θα επιστρέψει. Κατηγορείται πως το ποσό που δανείστηκε ξεπέρασε τις 430.000 δολάρια.

Ωστόσο, ο δις καταδικασμένος απατεώνας αρνήθηκε πως έκανε κάτι κακό. «Δεν εξαπατήθηκαν και δεν απειλήθηκαν» είπε ο Χαγιούτ στο Inside Edition. «Όχι, δεν είμαι και δεν παρουσιάστηκα ποτέ ως ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα διαμαντιών» προσθέτοντας: «Είμαι νόμιμος επιχειρηματίας. Μπήκα στο Bitcoin το 2011, τότε δεν άξιζε τίποτα. Δε χρειάζεται να πω πόσο αξίζει τώρα».

Συνεχίζοντας είπε πως λυπάται για όσα έχει περάσει από τότε που προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ. «Νιώθω άσχημα για κάτι που δεν έκανα; Όχι, νιώθω άσχημα για ό,τι μου συνέβη. Θέλω να καθαρίσω το όνομά μου. Θέλω να πω στον κόσμο πως αυτό δεν είναι αλήθεια» είπε ο Χαγιούτ.



Με πληροφορίες από popaganda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ