H Jennifer Aniston και ο Brad Pitt μαζί στο Παρίσι;

Θα μπορούσε το ζευγάρι του Χόλιγουντ να είναι ξανά μαζί;

Article featured image
Article featured image

Επειδή οι επανασυνδέσεις είναι πολύ της μόδας τελευταία (βλέπε Jennifer Lopez και Ben Affleck) και επειδή η φήμη για την επανασύνδεση της Jennifer Aniston και του Brad Pitt δεν θα σταματήσει αν δεν πραγματοποιηθεί, το γεγονός ότι βρέθηκαν μαζί στο Παρίσι έβαλε φωτιά σε ακόμη ένα σούσουρο. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται και η πληροφορία ότι δεν βρέθηκαν απλώς τυχαία ταυτόχρονα στην ίδια πόλη αλλά μένουν μαζί στην ίδια σουίτα. 

Οι δύο σταρ λοιπόν εθεάθησαν για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες στη γαλλική πρωτεύουσα. Η Jen αυτή τη στιγμή γυρίζει εκεί το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας της στο Netflix, Murder Mystery. Και ο Brad βρίσκεται επίσης στο Παρίσι αυτή τη στιγμή: ο ηθοποιός παρακολούθησε τα εγκαίνια της έκθεσης Charles Ray στο Centre Pompidou. Όπως αναφέρει το αμερικανικό «InTouch», αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. “Έχουν κρυφτεί στο ρετιρέ του ξενοδοχείου για μήνες. Βγαίνουν κάθε τόσο και δειπνούν σε ένα καφενείο ή κάνουν μαθήματα τέχνης κάπου. Αλλά τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί. Όταν η Jen εργάζεται Ο Brad κάνει τα δικά του», λέει μια πηγή του InTouch. Οι δυο τους φέρεται να διαμένουν μαζί στο πολυτελές Four Seasons Hotel George V.

jenniferandbradparis.png



Η σταρ των «Friends» και ο ηθοποιός χώρισαν το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου. Ο Πιτ άρχισε αμέσως να βγαίνει με την ηθοποιό του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί. Μετά τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt έντεκα χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για επανασύνδεση.

bradpitandjenniferparissss.png



Και ακόμη και όταν η Aniston χώρισε από τον Justin Theroux το 2018, προέκυψαν εικασίες ότι αυτή και ο Brad είναι ξανά μαζί. Και τώρα πάλι: Το πρώην ζευγάρι φέρεται να τα βρήκε ξανά στη γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση των φημών. Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: το “Brannifer” θα ήταν πιθανότατα η ερωτική επιστροφή της χρονιάς. Το παρίσι έτσι και αλλιώς είναι η πόλη του έρωτα και μάλλον ιδανικός προορισμός για το ζευγάρι.


Με πληροφορίες από popaganda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ