Το viral βίντεο από τον γάμο στη Χιλή που σέρβιραν τούρτα με μαριχουάνα

Μια θεία παραπονιόταν για τον πόνο στην πλάτη της, αλλά αφού έφαγε τούρτα «άρχισε να χορεύει σαν έφηβη».

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας έγινε Viral στο TikTok αφού έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα για τον γάμο της αδερφής του, η οποία περιείχε μαριχουάνα.

Ο 29χρονος Alvaro Rodriguez από το Σαντιάγκο της Χιλής, χρειάστηκε 20 ώρες για να φτιάξει και να διακοσμήσει τη γαμήλια τούρτα, η οποία σερβιρίστηκε στον γάμο της αδερφής του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, την «ειδική» παραγγελία την έκανε η ίδια η νύφη, αφού πρώτα είχε δοκιμάσει «μαγικά brownie» με τον αδερφό της, τα οποία περιείχαν επίσης μαριχουάνα.

«Εγώ και η αδερφή μου είχαμε ήδη δοκιμάσει μαγικά brownie και η επίδρασή τους ήταν πολύ αστεία. Όταν μου ζήτησε να κάνω κάτι ανάλογο για τον γάμο της, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ», λέει ο Alvaro στην Jam Press. «Μόνο η διαδικασία του να “προσθέσω τη μαγεία” μου πήρε 2 ώρες και ήταν πολύ εύκολη. Όταν ήταν έτοιμο το brownie, το τοποθέτησα μαζί με τους υπόλοιπους ορόφους της τούρτας».

Ο 29χρονος σημειώνει πως κανένας από τους καλεσμένους δεν ναρκώθηκε παρά τη θέλησή του, αφού όλοι γνώριζαν για το «ιδιαίτερο συστατικό» που περιείχε η τούρτα.

«Την πιο αστεία αντίδραση την είχε η θεία μου. Πριν φάει από την τούρτα παραπονιόταν πως πονούσε την πλάτη της. Δύο ώρες αφού έφαγε το κομμάτι της, ο πόνος εξαφανίστηκε και η ίδια χόρευε σαν έφηβη. Νομίζω πως η μαγειρική με κάνναβη πρέπει να αρχίσει να κανονικοποιείται λίγο περισσότερο».


Δείτε το Viral TikTok από τον γάμο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ