Οι δίδυμες αδελφές, Καρίσα και Κριστίνα Σάνον, αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβαιναν στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ

Η κακοποιητική σχέση με τον ιδρυτή του Playboy, το σεξ που «ήταν σαν βιασμός», η άμβλωση, οι μέθοδοι χειραγώγησης, τα χάπια και το πολύ αλκοόλ.

Article featured image
Article featured image


Οι δίδυμες αδελφές του Playboy Καρίσα και Κριστίνα Σάνον ήταν δύο από τις τελευταίες συντρόφους του Χιου Χέφνερ καθώς ο ηλικιωμένος μεγιστάνας διένυε την τελευταία περίοδο διεθνούς φήμης και πολυγαμίας.

Δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της 18μηνης σχέσης τους με τον Χέφνερ, η οποία καταγράφηκε για το ριάλιτι του E! "The Girls Next Door" (Τα κορίτσια της Διπλανής Πόρτας), οι αδελφές δεν θέλουν να θυμούνται τον καιρό που πέρασαν με τον Χέφνερ.

«Έγινε αμέσως δουλειά», δήλωσε η Καρίσα στο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Secrets of Playboy του A&E το βράδυ της Δευτέρας.



Οι αδελφές Σάνον περιγράφουν με λεπτομέρειες τη δυσκολότερη περίοδο, την αποξένωση και την παραβίαση που ένιωσαν από τον Χέφνερ, καθώς και τη συναισθηματική διαχείριση που χρειάστηκε να κάνουν ως αποτέλεσμα μιας σεξουαλικής συμφωνίας που, όπως λένε, τους δυσκολεύει ακόμα και σήμερα να «συνδεθούν συναισθηματικά» με άλλους.

Γνώρισαν τον Χέφνερ όταν εκείνες ήταν 18 ετών και ο πάμπλουτος εκδότης 83 ετών. Είχαν μεγαλώσει με τη γιαγιά τους στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα και εργάζονταν σε ένα εστιατόριο τύπου Hooters, όταν τους πρότειναν να κάνουν μια δοκιμαστική φωτογράφιση για το Playboy.

Οι φωτογραφίες τους τράβηξαν αμέσως την προσοχή του Χέφνερ και της τότε Νο1 συνεργάτιδας και φίλης του, Χόλι Μάντισον, η οποία ήταν επικεφαλής των αναζητήσεων για την 55η Playmate του Playboy.

Αν και δεν κέρδισαν τον διαγωνισμό, ανακηρύχθηκαν Playmates του Ιουλίου και του Αυγούστου 2009 αντίστοιχα, και έλαβαν μια «παλιομοδίτικη», κλασική επιστολή από τον Χέφνερ που τις προσκαλούσε να μετακομίσουν μαζί του στην έπαυλη του Playboy. Όπως περιγράφουν, τότε δεν είχαν συνειδητοποιήσει πως η πρόσκληση συνοδευόταν «από όρους». «Διάβολε, όχι, δεν πιστεύαμε ότι ένας 80χρονος άνδρας έκανε σεξ με αυτές τις γυναίκες».

800px-Kristina_and_Karissa_Shannon_2007.jpg



Λίγους μήνες αφότου μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, οι δίδυμες γιόρτασαν τα 19α γενέθλιά τους. «Εκείνη ήταν η νύχτα που συνειδητοποιήσαμε...», λέει η Καρίσα και η Κριστίνα συμπληρώνει την πρότασή της αδελφής της: «...σε τι είχαμε μπλέξει.»

Σύμφωνα με τις δίδυμες, η Κέντρα Γουίλκινσον (μια άλλη πρώην σταρ του Girls Next Door) τις προσκάλεσε να καπνίσουν μαριχουάνα στην κρεβατοκάμαρα του Χέφνερ, αλλά όταν οι δίδυμες έφτασαν εκεί, η Γουίλκινσον και η Μάντισον ήταν άφαντες.

Και παρόλο που ο Χέφνερ φαινόταν «πολύ νευρικός» τελικά έκανε μια τυπική κίνηση και πρόσφερε στις δίδυμες, που είχαν ήδη πιει, ένα χάπι «για να χαλαρώσουν». Σύμφωνα με την Καρίσα, ένιωσαν αμέσως πολύ άσχημα, πιο «μεθυσμένες» από ποτέ. Όπως λέει, σε εκείνη τη στιγμή ο Χέφνερ άρχισε να σπρώχνει τα κεφάλια τους προς τα κάτω, προσπαθώντας να τις υποχρεώσει να κάνουν στοματικό σεξ.

«Δεν είχαμε κάνει ποτέ ξανά τρίο μαζί, δεν θα θέλαμε ποτέ να το κάνουμε», είπε η Κριστίνα. «Και στα 19α γενέθλιά μας. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσουμε αυτό», λέει η Καρίσα. «Είναι σαν να κάνεις σεξ με τον παππού σου. Και ήταν ξαπλωμένος εκεί, κοιτούσε ψηλά και έλεγε: 'Τα μωρά μου, τα μωρά μου. Με αγαπάτε».

Όπως λένε οι δύο αδελφές, ένιωσαν ότι «δεν υπήρχε επιστροφή». «Ότι δεν μπορούσαμε να φύγουμε».


Καθώς περνούσαν οι μήνες, οι δίδυμες αναγνώρισαν ότι το τελετουργικό αποπλάνησης του Χέφνερ λειτουργούσε σαν ρολόι. Συνήθισαν να καταπνίγουν το άγχος τους για τις σεξουαλικές επαφές στο αλκοόλ. Στην έπαυλη του Χέφνερ, το δείπνο σερβιριζόταν στις 5 το απόγευμα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

«Στο δείπνο ήταν η στιγμή που αρχίζαμε να πίνουμε», περιγράφει η Κριστίνα. «Είχαν ανοιχτό μπαρ, οπότε αρχίζαμε να πίνουμε σε περίπτωση που ο Χεφ ήθελε να μας πιέσει. «Ήμασταν μεθυσμένες κάθε βράδυ, για να μπορούμε να διαχειριστούμε», λέει η Καρίσα.

«Κυκλοφορούσε κάποια στιγμή ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Κολλήσαμε χλαμύδια. Θυμάμαι να πηγαίνω στο γραφείο της Μαίρη Ο' Κόννορ - της βοηθού του/«μαμάς του σπιτιού» και απλώς μας είπε «αυτό συμβαίνει όταν είστε σεξουαλικά ενεργές».

Οι δίδυμες ορκίστηκαν να μην ξανακάνουν σεξ με τον Χέφνερ αλλά το τότε αφεντικό του Playboy είχε άλλα σχέδια.

Ως επί το πλείστον, κατάφεραν να μείνουν σε απόσταση, αλλά τελικά ο Χέφνερ το κατάλαβε: «Μας είπε ότι αν τον αγαπούσαμε και θέλαμε να είμαστε φίλες του, τότε θα έπρεπε να έχουμε σεξουαλικές επαφές μαζί του. Το πρόβλημα είναι ότι ο Χεφ δεν ήθελε να χρησιμοποιεί προφυλακτικά».

Έτσι, παρά το γεγονός ότι, όπως λένε, έκαναν σεξ με τον Χέφνερ μόνο άλλες δύο φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η Καρίσα έμεινε έγκυος στο παιδί του Χέφνερ, και το διαπίστωσε όταν έκανε μια εξέταση αίματος πριν από μία πλαστική επέμβαση.

«Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: "Γεια σου, είσαι έγκυος", φρίκαρα». Αναρωτιώμουν ποιος άλλος το ξέρει αυτό. Μην πάρεις τη Μαίρη, μην πάρεις τον Χέφ, μην πάρεις κανέναν, δεν θέλω να το μάθει κανείς.» Αμέσως αποφάσισε να μην κρατήσει το μωρό. «Δεν ήθελα να μάθει ότι ήμουν έγκυος. Δεν ήθελα να θέλει να το κρατήσω» λέει για τον Χέφνερ.

Κανόνισαν στα κρυφά μια επίσκεψη σε κλινική αμβλώσεων και είπαν ψέματα πως βγαίνουν για ψώνια.

«Κάθε φορά που το έκανα μαζί του, ήταν μία επίθεση», λέει για το σεξ με τον Χέφνερ. «Για μένα, ήταν σαν βιασμός. Χρησιμοποίησε μεθόδους ελέγχου εντελώς για όλα, οπότε είμαι ευτυχισμένη που έκανα την άμβλωση».



Παρόλο που έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που έφυγαν από τον Χεφνερ, οι αδελφές λένε ότι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες αυτής της συνύπαρξης, συμπεριλαμβανομένης της μετατραυματικής διαταραχής.

«Έχει τόση μεγάλη δύναμη. Ήταν σαν να βρίσκεσαι σε μια αίρεση», λέει η Κριστίνα. «Χάνεις τον εαυτό σου όταν βρίσκεσαι εκεί, όλη αυτή η αθωότητα για εμάς [χάθηκε]. Ήταν δύσκολο, ήταν σαν να είσαι στη φυλακή και κάποιος να σε σπάει στην απομόνωση. Είσαι απλά διαλυμμένος».

«Δεν νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα φύγει ποτέ, αυτό το κομμάτι μας που μας πήραν», λέει η Καρίσα.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, η σημερινή διεύθυνση του Playboy έγραψε: «Εμπιστευόμαστε και τιμούμε τις γυναίκες και τις ιστορίες τους και υποστηρίζουμε σθεναρά τα άτομα που έχουν βγει δημόσια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους».

Η δήλωση έκλεινε με το σχόλιο πως «Το σημερινό Playboy δεν είναι το ίδιο Playboy που ήταν επί Χιου Χέφνερ».

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ