«Η ζωή στην έπαυλη του Playboy έμοιαζε με αίρεση»

Η Χόλι Μάντισον μοιράζεται τις «σκοτεινές» λεπτομέρειες της ζωής της, ως κουνελάκι του Playboy.

Article featured image
Article featured image


Η Χόλι Μάντισον μοιράζεται με λεπτομέρειες τη «σκοτεινή» της εμπειρία ως κουνελάκι του Playboy σε ένα νέο κλιπ από ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Secrets of Playboy».

Το ντοκιμαντέρ έχει στόχο να φέρει στο φως τις «κρυμμένες πτυχές» πίσω από την αυτοκρατορία που διοικούσε ο Χιου Χέφνερ , ο οποίος πέθανε το 2017. Το «Secrets of Playboy» θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου.«Ο λόγος που πιστεύω ότι η έπαυλη έμοιαζε πολύ με αίρεση κοιτάζοντας πίσω είναι επειδή χειραγωγούμασταν όλες και ήταν αναμενόμενο από εμάς να βλέπουμε τον Χεφ σαν αυτόν τον πολύ καλό τύπο», λέει η Μάντισον στο teaser. «Νιώθαμε πως δεν είναι αυτό που έλεγαν στα μέσα ενημέρωσης ότι είναι, αλλά πως ήταν απλώς ένας καλός άνθρωπος».

Η ίδια στη συνέχεια αποκαλύπτει πως ήταν πολύ εύκολο να απομονωθούν από τον έξω κόσμο, λόγω των κανόνων που υπήρχαν. Για παράδειγμα, δεν μπορούσαν να βγουν μετά τις 9, ενώ τις ενθάρρυναν να μην έχουν φίλους έξω από την έπαυλη.

Ακόμη, η Χόλι Μάντισον αποκάλυψε πως δεν τους επιτρεπόταν ουσιαστικά να βγαίνουν έξω ή να φύγουν, εκτός αν πήγαιναν για οικογενειακές διακοπές. Η 42χρονη αναφέρει ακόμη πως ο Hefner τη πίεζε να αφήσει την εργασία της ως σερβιτόρα. «Μου έλεγε πως ζήλευε, και θα το εκτιμούσε αν άφηνα τη δουλειά μου. Και έτσι μας έδινε 1000 δολάρια τη βδομάδα σαν "επίδομα" για να μην εργαζόμαστε αλλού».Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει δηλώσεις της «Bunny Mother» PJ Masten και άλλων στελεχών της επιχείρησης. Θα μιλήσουν και πρώην σύντροφοι του Hefner όπως η Bridget Marquardt και η Sondra Theodore.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ