Εικόνες από τα 132 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στο Λιμάνι Λεμεσού

Οι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν την κάνναβη, ήταν κρυμμένες μέσα σε ζωοτροφές.

Article featured image
Article featured image


Φωτογραφίες από την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών που εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ σε εμπορευματοκιβώτιο στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

kannavi.jpgΣυγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία Κύπρου σε ανακοίνωσή της, ποσότητα κάνναβης βάρους 132 κιλών εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού, μετά από διερεύνηση πληροφορίας και στη βάση αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών.

Το εμπορευματοκιβώτιο φέρεται να ξεφορτώθηκε από πλοίο που αφίχθηκε στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού στις 6 Μαρτίου 2022, το οποίο σύμφωνα με την περιγραφή του περιείχε 915 σακούλια ζωοτροφών.

Στις 8 Μαρτίου 2022 το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε αποθήκη στον χώρο του Λιμανιού όπου μετά από εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος και με τη συνεργασία του Τμήματος Τελωνείων, αυτό ανοίχθηκε και ερευνήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 24 παλέτα με αριθμό σακουλιών ζωοτροφών ενώ σε δύο παλέτα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε σακούλια ζωοτροφών, 132 αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 132 κιλών περίπου.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 11.30 χθες βράδυ να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λεμεσού. Αυτός ανακόπηκε και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση.

nar1-768x1024.jpg

nar3-768x1024.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ