Η Britney νόμιζε πως έβαλε βάρος από το φαγητό, τελικά είναι έγκυος

Ποιος είναι ο πατέρας του τρίτου της παιδιού;

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Axelle/Bauer-Griffin & FilmMagic

Μετά από ένα ταραχώδες 2021 κατά το οποίο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απελευθερώθηκε από τη συντηρητική θητεία του πατέρα της που κράτησε 13 χρόνια, η τραγουδίστρια του «Toxic» ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι περιμένει το τρίτο της παιδί — και το πρώτο της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Άσγκαρι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Σπίαρς μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι αυτή και ο Άσγκαρι, ίσως να παντρεύτηκαν κρυφά, αποκαλώντας τον «σύζυγό» της.

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει λόγω της αύξησης βάρους.

«Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα "Τι έγινε με το στομάχι μου;;;" Ο σύζυγός μου είπε "Όχι, μοιάζεις έγκυος από το πολύ φαγητό χαζούλα!!!". Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό. 4 μέρες μετά είμαι περισσότερο έγκυος από το φαγητό», σημείωσε η 40χρονη ποπ σταρ.



Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί από τη σχέση της με τον Σαμ Άσγκαρι, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

«Μεγαλώνει! Αν είναι δύο εκεί μέσα μπορεί απλά να "τα χάσω". Όταν ήμουν έγκυος πέρασα από περιγεννητική κατάθλιψη και ήταν απολύτως φρικτό. Οι γυναίκες δεν μιλούσαν για αυτό το θέμα εκείνη την εποχή και κάποιοι το θεωρούσαν επικίνδυνο να παραπονιέται τόσο μια γυναίκα με ένα μωρό μέσα της. Πλέον οι γυναίκες μιλούν γι’ αυτό καθημερινά και δεν χρειάζεται να κρατάμε κρυφό αυτόν τον πόνο. Αυτήν τη φορά θα κάνω γιόγκα κάθε μέρα!», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Σπίαρς.



Ποιος είναι ο Σαμ Άσγκαρι


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Σαμ Άσγκαρι γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1994 στην Τεχεράνη του Ιράν, αλλά μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν 12 ετών και παρακολούθησε το γυμνάσιο στο Λος Άντζελες ενώ οι αδερφές του, η Maddy, η Ellie, η Faye, και η μητέρα του, Fatima, έμειναν πίσω.

Σε μια συνέντευξη στο Men’s Health τo 2018, ο Άσγκαρι είπε σχετικά με την αναχώρηση από το Ιράν: «Έπρεπε να αφήσω τους φίλους και την οικογένειά μου με τους οποίους ήμουν πολύ δεμένος και ήξερα ότι απομακρυνόμουν και δεν θα επέστρεφα ποτέ». Ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την υποκριτική και είναι επαγγελματίας ηθοποιός και μοντέλο.

Η επιτυχία του στην υποκριτική ήρθε το 2019 όταν εμφανίστηκε στη σειρά «The Doctors» και στην ταινία «Can You Keep a Secret;».


Με πληροφορίες από protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ