Ένα πουλί κουτσούλισε τον Μπάιντεν και στο Twitter έγινε χαμούλης

Τύχη, τύχη!

Article featured image
Article featured image


Μια στιλιστική παρέμβαση δέχτηκε το κουστούμι του Αμερικανού προέδρου στη χθεσινή του ομιλία σε έναν αχυρώνα, στην πόλη Μένλο της Άιοβα.

Καθώς ο πρόεδρος μιλούσε για τα σχέδιά του να μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου για να βοηθήσει τους Αμερικανούς που παλεύουν με τον αυξανόμενο πληθωρισμό στις ΗΠΑ, μια κουτσουλιά από έναν ιπτάμενο θεατή προσγειώθηκε στο πέτο του σακακιού του, πάνω από την κονκάρδα με την αμερικανική σημαία.



Ο 79χρονος πρόεδρος φαίνεται πως δεν συνειδητοποίησε την παρουσία του λεκέ και συνέχισε κανονικά την ομιλία του για ακόμα 22 λεπτά, ενώ μετά την ομιλία συναναστράφηκε με μερικές δεκάδες καλεσμένους στην εγκατάσταση, κανένας από τους οποίους δεν τον ενημέρωσε για την προσθήκη στο ντύσιμό του.

biden-bird-iowa-022_city.png
Φωτογραφία: EPA/STEVE POPE



Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, προσπάθησε να καλύψει τα περιττώματα του πουλιού γράφοντας στο Twitter πως ο λεκές ήταν… καλαμπόκι(;!).



Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να έπεισε την πλειοψηφία των θεατών και ιδίως τους υποστηρικτές του Τραμπ, οι οποίοι έσπευσαν στο Twitter για να σχολιάσουν το ατυχές γεγονός που υπέστη ο πρόεδρός τους.



«ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΊΟ: Ένα πουλί κουτσούλισε τον Μπάιντεν ενώ μιλούσε για τον πληθωρισμό στην Άιοβα. Αυτό το πουλί είναι η φωνή όλης της Αμερικής».



«Λατρεύω τα πουλιά μας στην Άιοβα! Στόχευσαν καλά τον Μπάιντεν!».



«Ακόμα και τα πουλιά ξέρουν ότι είναι ένας χάλια πρόεδρος!».



«Ακόμα και τα πουλιά ξέρουν. Φαίνεται πως ένα πουλί έχεσε τον Μπάιντεν στην Άιοβα. Αυτό το πουλί μιλάει για όποιον έχει βάλει καύσιμα ή έχει πάει για ψώνια τους τελευταίους 18 μήνες».



«Βρήκα το πουλί που κουτσούλισε τον Τζο Μπάιντεν».



«Το γεγονός ότι ένα πουλί κουτσούλισε την καρφίτσα της αμερικανικής σημαίας τού Τζο Μπάιντεν είναι ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι βασικά είναι αυτό που κάνει στην Αμερική γενικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ