Ζώο μπήκε σε όχημα για να «κλέψει» γαριδάκια και στο μεταξύ το πήρε μια βόλτα

Πολύ φίλος μας.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: AP

Ένα πεινασμένο πεκάρι (σ.σ. μεσαίου μεγέθους θηλαστικό που μοιάζει με αγριόχοιρο) κατέληξε να «οδηγεί» στους δρόμους της Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν παγιδεύτηκε μέσα σε ένα σταθμευμένο, χωρίς οδηγό, αυτοκίνητο και το έβαλε μπρος κατά λάθος.

Οι αρχές στην κομητεία Γιάβαπαϊ έλαβαν την περασμένη εβδομάδα κλήση για ένα ζώο εγλκωβισμένο μέσα σε ένα Subaru στέισον βάγκον.

javelina3.jpg



Αφού μίλησαν με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και άλλους κατοίκους, διαπίστωσαν ότι η πίσω πόρτα του αυτοκινήτου είχε μείνει ανοιχτή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

To πεκάρι κατάφερε να μπει μέσα, θέλοντας προφανώς να αρπάξει ένα σακουλάκι με γαριδάκια Cheetos.

Ωστόσο, η πόρτα έκλεισε πίσω του, παγιδεύοντας το ζώο στο εσωτερικό του οχήματος. Το πεκάρι έσπασε ένα τμήμα του ταμπλό και το εσωτερικό μιας πόρτας στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Στη συνέχεια, το ζώο κατάφερε να βάλει «νεκρά» ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλήσει στον δρόμο για μερικά μέτρα, μέχρι που ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση.

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο και απελευθέρωσαν το θηλαστικό επιτρέποντάς του να συνεχίσει την περιπλάνησή του σε ένα περιβάλλον σίγουρα πιο οικείo.

javelina4.jpg


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ