Survivor: «Είμαι vegetarian» διευκρινίζει ο Κ. Εμμανουήλ, αφού έφαγε μια μπριζόλα

«Τα έχω κάνει όλα μπάχαλο γιατί είμαι στο Survivor και αυτό σημαίνει επιβίωση, σαν τα άγρια ζώα στη ζούγκλα».

Article featured image
Article featured image


Σε μια διευκρίνιση προς τους τηλεθεατές και τους θαυμαστές του, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, προχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η ομάδα του κέρδισε το έπαθλο φαγητού και έτσι οι Μπλε απόλαυσαν ένα νόστιμο γεύμα με μπριζόλες, ωστόσο ο ίδιος αργότερα είπε μιλώντας στην κάμερα:

«Θα ήθελα να πω ότι είμαι ένας τύπος που δεν τρώει κρέας. Είμαι στο Survivor και τρώω κρέας τώρα τελευταία και με βλέπουν όλοι οι τηλεθεατές. Κάποιοι που με ακολουθούν στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok μπορεί να με κοροϊδεύουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είμαι vegetarian, όχι 100% vegan, τρώω πού και πού κοτόπουλο και ψάρι. Αλλά εδώ πέρα τα έχω κάνει όλα μπάχαλο, γιατί είμαι στο Survivor και αυτό σημαίνει επιβίωση. Πρέπει να επιβιώσω. Νιώθω όπως είναι τα άγρια ζώα στη ζούγκλα, που τρώνε το ένα το άλλο για να επιβιώσουν. Αυτό πρέπει να κάνω κι εγώ».

«Ήμασταν νηστικοί πάρα πολλές μέρες. Κερδίσαμε και "ξέχασα" ότι είμαι vegetarian. Αγαπώ πολύ τα ζώα, αυτό δεν το ξεχνάω. Θα με χαστουκίσω μόλις βγω από το Survivor. Θα μου ρίξω δύο χαστούκια και θα πω "να βλα@@@@ε, πήγες κι έφαγες κρέας". Αλλά πρέπει να επιβιώσω φίλε», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις αλλαγές στο σώμα του, δηλώνοντας: «Επίσης, θέλω να πω ότι οι 8-10-12 κοιλιακοί μου δεν υπάρχουν πια. Έχει γίνει ένας τεράστιος κοιλιακός. Θα απογοητεύσω πάρα πολύ τους φαν μου στο Instagram και στο TikTok που με βλέπουν χωρίς μπλούζα με τους κοιλιακούς να γραμμώνουν. Η κοιλιά μου έχει γίνει αγνώριστη».



Οι Twitterάδες βλέποντας τα πλάνα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να τρώει κρέας και μετά να διευκρινίζει πως είναι vegetarian δεν άντεξαν να μην σχολιάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ