Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του και την έβαλε ζωντανή στον καταψύκτη

Δεν κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και τις αρχές φοβούμενος για σύλληψή του λόγω εκκρεμούς εντάλματος.

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας στη Τζόρτζια των ΗΠΑ σκότωσε τη γιαγιά του, έσπασε τα κόκαλά της και την έβαλε στον καταψύκτη, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Αργότερα, είπε στις Αρχές πως η 82χρονη τον αγαπούσε πολύ.

Ο Robert Keith Tincher III, ο εγγονός της 82χρονης, φέρεται μάλιστα να ζούσε – όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Postγια μήνες με το πτώμα της γιαγιάς του στον καταψύκτη του σπιτιού τους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η ηλικιωμένη χτύπησε αφού έπεσε τον Δεκέμβριο, αλλά φαίνεται ότι δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

Οι ανακριτικές Αρχές μάλιστα υποστήριξαν ότι η 82χρονη ήταν ακόμα ζωντανή, όταν ο εγγονός της την έβαλε στον καταψύκτη. «Της έσπασε τα κόκαλα και στη συνέχεια την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή στην κατάψυξη».

«Από ό,τι διαπιστώσαμε, η γυναίκα ανέπνεε ακόμα και είχε κάποια κίνηση την ώρα που έμπαινε στον καταψύκτη», δήλωσε στο πρακτορείο η ανακρίτρια Brittany Werner.

Στον 29χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, βιαιοπραγία, απόκρυψη θανάτου, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Φλόιντ.

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο, ο Robert Keith Tincher III «αναγνώρισε ότι έσπασε η πλάτη της μπαίνοντας στον καταψύκτη» και δεν υπήρξε «καμία διαμάχη» μεταξύ τους που να οδήγησε σε αυτή την φριχτή πράξη.

Ο καταψύκτης παρέμεινε στην κατοικία μέχρι τον Μάρτιο του 2022, όταν «μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή της κομητείας Φλόιντ». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 29χρονος σκόπευε να αποκρύψει το θάνατο της γιαγιάς του.

Τα ίχνη της γυναίκας εντοπίστηκαν μετά από ανησυχία συγγενούς της που την έψαχνε. Η αστυνομία, μάλιστα, έμαθε για το έγκλημα μετά από επικοινωνία με τον Tincher, ο οποίος τους είπε πως δεν κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και τις Αρχές φοβούμενος για σύλληψή του λόγω εκκρεμούς εντάλματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Ιούλιο του 2018, είχε επιχειρήσει να προσλάβει πληρωμένο δολοφόνο μέσω Messenger για να σκοτώσει τη σύζυγό του. Καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, όμως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο 29χρονος εξέφρασε την αγάπη του για τη γιαγιά του μιλώντας στους αστυνομικούς. «Είπε πως ήταν το μόνο μέλος της οικογένειάς του που του έδωσε την αγάπη και την προσοχή που είχε ανάγκη», πρόσθεσε η Γουέρνερ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ