Το «Λαγουδάκι του Πάσχα» διέκοψε (επανειλημμένα) τον Μπάιντεν στο χθεσινό egg roll

Ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα.

Article featured image
Article featured image


Τη Δευτέρα, μετά από 2 χρόνια παύσης, πραγματοποιήθηκε το πρώτο egg roll, στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, κατά τη διάρκεια το οποίου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν άρχισε να απαντά μια ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το Αφγανιστάν.

«Το Πακιστάν δεν πρέπει και το Αφγανιστάν πρέπει να είναι…», άρχισε να λέει ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν η κάμερα κατέγραψε μια μασκότ ντυμένη ως πασχαλινό λαγουδάκι να τον διακόπτει σε μια προσπάθεια να τον «σώσει» μάλλον, πριν πει κάτι που δεν θα άρμοζε της περίστασης.

«Ω, το Λαγουδάκι του Πάσχα!» ακούγεται να λέει κάποιος εκτός κάμερας.

Το Λαγουδάκι του Πάσχα πλησίασε τον Πρόεδρο και με κινήσεις των χεριών του τον απομακρύνει από το σημείο καθώς ο φανερά ενοχλημένος Μπάιντεν φαίνεται να έχει μπερδευτεί, ενώ το Λαγουδάκι τον απομακρύνει από το σημείο.



Κάποια άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια του egg roll, ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να βγάζει φωτογραφίες και να μιλά με κόσμο, αλλά και πάλι το Λαγουδάκι του Πάσχα φαίνεται να τον πλησιάζει και να τον απομακρύνει για δεύτερη φορά.



Σύμφωνα με την DailyMail, πίσω από τη μασκότ βρισκόταν η Μέγκαν Χέις, στέλεχος Τύπου του Λευκού Οίκου και διευθύντρια προγραμματισμού μηνυμάτων.



«Γιατί το Λαγουδάκι του Πάσχα διευθύνει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών;» έγραψε η γραμματέας Τύπου του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Josh Hawley, ενώ ο Buzz Patterson, πρώην υποψήφιος στην Καλιφόρνια σχολίασε: «Κάποιος υπάλληλος με στολή κουνελιού διακόπτει το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο. Μόνο στην Αμερική του Μπάιντεν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ