«Απαγορεύεται η ούρηση», έγραφε μια πινακίδα στην τελευταία εμφάνιση της Σοφία Ουρίστα

Τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια ούρησε στο πρόσωπο ενός θαυμαστή.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από instagram

Το συγκρότημα «Brass Against» ξεκίνησε την περιοδεία του με τους «Tool» και η frontwoman του πρώτου συγκροτήματος όταν ανέβηκε στη σκηνή ήρθε αντιμέτωπη με μια πινακίδα που έγραφε «no pee zone».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο, η τραγουδίστρια Σοφία Ουρίστα έγινε viral, επειδή κυκλοφόρησαν πλάνα από μια ζωντανή εμφάνιση της μπάντας, τα οποία τη δείχνουν να ουρεί στο πρόσωπο ενός θαυμαστή ενώ τραγουδούσε το «Wake Up» των «Rage Against The Machine», στο φεστιβάλ «Welcome to Rockville» στη Φλόριντα.


Περιεχόμενο που μπορεί να ενοχλήσει:



Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι η τοπική αστυνομία ερευνούσε το περιστατικό, καθώς η Urista φέρεται να είχε παραβιάσει τους νόμους περί απρεπούς έκθεσης. Μετά το περιστατικό απαγορεύτηκε στο γκρουπ οριστικά να ξαναεμφανιστεί στον εν λόγω χώρο.

Έπειτα, η τραγουδίστρια απολογήθηκε μέσω των social media και ισχυρίστηκε πως «δεν είναι καλλιτέχνης που σοκάρει το κοινό. Πάντα ξεπερνούσα τα όρια στη μουσική και στη σκηνή. Εκείνο το βράδυ, ξεπέρασα τα όρια πάρα πολύ».



Η περιοδεία του συγκροτήματος της Ουρίστα με το συγκρότημα «Tool» ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο και φτάνοντας στο Royal Arena στην Κοπεγχάγη, η Ουρίστα είδε κολλημένη πάνω στην σκηνή μια πινακίδα που έγραφε: «No pee zone –Δεν επιτρέπεται να εναποτίθενται, να διανέμονται, να ραντίζονται, να χύνονται ή/και να μεταφέρονται ούρα σε αυτήν την περιοχή».



Η τραγουδίστρια έβγαλε φωτογραφία την πινακίδα και την ανάρτησε στο προφίλ της στο Twitter, αναγνωρίζοντας μάλλον, την αστεία πλευρά της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ