Η γυναίκα με τα «μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» τα έκανε ακόμη μεγαλύτερα

Της ίδιας πάντως τής αρέσει πολύ η εμφάνισή της και λέει ότι πριν από τις πλαστικές ήταν σαν ένα «γκρίζο ποντίκι».

Article featured image
Article featured image


Ένα μοντέλο με τα «μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» αποκάλυψε (με υπερηφάνεια) τα τελευταία της εμφυτεύματα στους χιλιάδες ακολούθους της.

Η Anastasia Pokreshchuk παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση μέσω social media, εξηγώντας πως πρόσθεσε στο πρόσωπό της ακόμη περισσότερο filler.



Η 33χρονη από το Κίεβο της Ουκρανίας είχε ένα λεπτό πρόσωπο και σγουρά μαλλιά στα 20 της, πριν ξοδέψει αρχικά 1.500 λίρες σε fillers. Οι αμέτρητες ενέσεις που ακολούθησαν, είχαν ως αποτέλεσμα τα μάγουλά της να προεξέχουν πλέον αφύσικα πολύ.

Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο της, αποφάσισε να αυξήσει κι άλλο τα μάγουλά της και μοιράστηκε την τελευταία της επέμβαση με τους followers της στο Instagram.



Όπως έχει πει, ξεκίνησε να κάνει αισθητικές και χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της όταν ήταν 26 ετών. Εκτός από την εμμονή με τα μεγάλα μάγουλα, έχει επίσης όψεις στα δόντια, εμφυτεύματα στήθους ενώ έχει κάνει Botox στο μέτωπο.

Όταν έκανε την προσθετική στα μάγουλα, λέει πως «ερωτεύτηκε» τον τρόπο που την έκαναν να δείχνει. «Τα αγαπώ, θέλω να φαίνονται έτσι και είμαι πολύ χαρούμενη. Κάνω τακτικά ενέσεις σε διάφορα μέρη του προσώπου μου. Καταλαβαίνω ότι φαίνονται περίεργα στους άλλους, αλλά δεν με πειράζει», είπε.



Η Anastasia σημειώνει, ωστόσο, πως δέχεται πολλά σχόλια μίσους στα social media. «Υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι είμαι πανάσχημη και πως πρέπει να αυτοκτονήσω. Γελάω όταν τα βλέπω και απλώς τα αγνοώ», λέει.

Το 2020, εμφανίστηκε στο This Morning λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει ποτέ τις ενέσεις, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών.

«Μου αρέσει αυτή η εμφάνιση», είπε περήφανα. «Ήμουν σαν ένα γκρίζο ποντίκι. Η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη. Τώρα έχω μεγάλα μάγουλα και μεγάλα χείλη και δείχνουν ωραία».

biggest-cheeks-868.jpg
Πριν από τις πλαστικές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ