Η σορός νεκρού ράπερ στήθηκε στη σκηνή ενός κλαμπ για να του πουν το «τελευταίο αντίο»

Οι φαν του χορεύουν και διασκεδάζουν από κάτω.

Σκληρές Εικόνες

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από @raptvcom/Twitter

Η σορός του ράπερ Goonew, που σκοτώθηκε τον περασμένο μήνα, είχε στηθεί πάνω στη σκηνή ενός κλαμπ στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια του «εορτασμού της ζωής» του.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης πυροβολήθηκε στις 18 Μαρτίου, σε ένα πάρκο της περιφέρειας του Prince George στο Μέριλαντ, ενώ κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στον νοσοκομείο.

Την περασμένη Κυριακή, 3 Απριλίου, διοργανώθηκε από την οικογένειά του ένα πάρτι στη μνήμη του, από το οποίο κυκλοφόρησαν βίντεο στα social media που δείχνουν τη σορό του Goonew (κατά κόσμον Markelle Morrow) τοποθετημένη πάνω στη σκηνή, ενώ οι φαν του χορεύουν και διασκεδάζουν.



Το κλαμπ Bliss ανακοίνωσε πως οι υπεύθυνοι δεν γνώριζαν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν ο χώρος ενοικιάστηκε από τους διοργανωτές του πάρτι. Μεταξύ άλλων η διοίκηση του κλαμπ είπε: «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από όσους ενοχλήθηκαν ή αναστατώθηκαν από αυτό το συμβάν».

Η οικογένεια του ράπερ πιστεύει πως «δεν πέφτει λόγος σε όσους επικρίνουν την κηδεία του καλλιτέχνη, επειδή η λειτουργία πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε ο ίδιος» .

Όταν η μητέρα του καλλιτέχνη συναντήθηκε την πρώτη φορά με το γραφείο τελετών, τους ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να δει κανένας τον γιο της από ψηλά. Εμπνευσμένη από άλλες τελετές, που έκαναν κάτι παρόμοιο, ζήτησε από το γραφείο να τον «εκθέσουν» ψηλά.




Το στέμμα στο κεφάλι του ήταν ιδέα του γραφείου τελετών, όπως αναφέρει το TMZ, επειδή ήταν γνωστός ως «ο βασιλιάς του Μέριλαντ». Η οικογένειά του είπε πως ο ράπερ ήταν πάντα η ψυχή των πάρτι και του άρεσε να περνά καλά, γι’ αυτό ήταν σίγουροι πως ο ίδιος δεν θα ήθελε μια κηδεία όπου όλοι θα ήταν νηφάλιοι.



Μετά την κηδεία, που έλαβε χώρα στο κλαμπ, ο ράπερ μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο με μια ιππήλατη άμαξα. Η υπόθεση της δολοφονίας του δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμα και η αστυνομία προσφέρει 25.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη κάποιου υπόπτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ