Πατέρας δίνει 20 ακίνητα για να βρει νύφη (ανάλογου στάτους) στον γιο του

Το συμβάν δεν έλαβε χώρα στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image


Με τις νέες γεννήσεις στην Κίνα να σημειώνουν χαμηλό 61 ετών, ξεπερνώντας ελάχιστα τους θανάτους το 2021, πολλοί γονείς έχουν απελπιστεί στην προσπάθεια να παντρέψουν τα παιδιά τους και ένας πατέρας πήρε την κατάσταση στα χέρια του, αλλά και σε άλλο λέβελ!

Σύμφωνα με το κινεζικό Jimu News, ένας πατέρας στην επαρχία Hebei μετέβη σε ένα γραφείο συνοικεσίων με περισσότερα από 20 συμβόλαια ακινήτων και την ελπίδα να βρει σύζυγο στον 24χρονο γιο του.

Τα συγκεκριμένα γραφεία είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στη χώρα και βρίσκονται συνήθως σε μεγάλες πόλεις της Κίνας, όπου γονείς συρρέουν για να βρουν πιθανό ταίρι για το παιδί τους.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον πατέρα να κρατά μια ροζ τσάντα με ένα σωρό έγγραφα, που σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν συμβόλαια για διάφορα ακίνητα. Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 78 εκατομμύρια views στο Weibo, το κινεζικό Twitter.

640.jpg



«Ο πατέρας δεν προσπαθεί να κάνει επίδειξη. Ήθελε απλώς να βρει μια νύφη με ανάλογο στάτους», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του γραφείου. «Είπε ότι ο γιος του έχει σταθερή δουλειά και πολλές ικανότητες και πως απλώς αναζητά την κατάλληλη γυναίκα για εκείνον», πρόσθεσε.

Ωστόσο, το βίντεο, έχει προκαλέσει αμφιλεγόμενα συναισθήματα για τις μεθόδους που πολλοί γονείς επιλέγουν προκειμένου να βρουν σύντροφο στα παιδιά τους.

«Τέτοια πίεση είναι σίγουρα υπερβολική. Μπορεί ο γιος να μην θέλει καν να παντρευτεί», σχολίασε κάποιος.


Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ