Πώς να αποκτήσεις γραμμωμένους κοιλιακούς σε δύο μόλις μέρες

To πριν και το μετά είναι εντυπωσιακό!

Article featured image
Article featured image


Σε μια προσπάθεια να είναι έτοιμος για τις καλοκαιρινές του διακοπές και τις βόλτες στις παραλίες, ένας άντρας που -κατά τα άλλα μισεί να πηγαίνει στο γυμναστήριο- αποφάσισε να πετύχει μέσω της τέχνης του τατουάζ ό,τι δεν μπορούσε να επιτύχει στο γυμναστήριο. Πήγε λοιπόν, σε ένα στούντιο τατουάζ και ζήτησε six pack ενόψει καλοκαιριού!

@dean.gunther How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos#viral#fyp#6pack#6packabs ♬ Low Down - venbee & Dan Fable



Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική καλλιτέχνης τατουάζ Dean Gunther μοιράστηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ομολογουμένως ιδιαίτερο και μη αναμενόμενο έργο του.

Σε φωτογραφίες και αποσπάσματα που δημοσίευσε στα κανάλια του στο Instagram και στο Tik Tok, περιέγραψε λεπτομερώς την ιστορία του νεαρού άνδρα που αγωνιζόταν να αποκτήσει τονισμένους κοιλιακούς στο γυμναστήριο, αλλά αποτύγχανε παταγωδώς. Στο τέλος, πήγε στο κατάστημα τατουάζ του Gunther στο Μάντσεστερ για μια έξυπνη εναλλακτική.

«Είχα δει πολύ κακές απόπειρες σε τέτοια τατουάζ στο παρελθόν. Επειδή ειδικεύομαι στον έγχρωμο ρεαλισμό, ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία», είπε ο Gunther στη Sun.

@dean.gunther Reply to @user245456790 this 6 pack tattoo is in fact real. added a video while I'm tattooing him. don't hate bro#6packtattoo#tattoo#tattooart#3dtattoo#anythingforalaugh#whoneedsgym ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy



O καλλιτέχνης είπε επίσης, ότι χρειάστηκαν δύο ημέρες για να ολοκληρωθεί το τατουάζ, αλλά το όλο εγχείρημα κόντεψε να «καταρρεύσει» πολύ νωρίς.

Ο Gunther εξήγησε ότι ο πελάτης του λίγο έλειψε να παραιτηθεί από το εγχείρημα «γραμμωμένοι κοιλιακοί» λόγω των πόνων. «Κόντεψε να μου πει να σταματήσω μία ώρα αφού ξεκινήσαμε, την πρώτη μέρα, αλλά τελικά τα καταφέραμε», είπε χαρακτηριστικά. No pain, no gain, man!

O tattoo artist είπε τέλος ότι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που βρήκε κάποιον που του άρεσε το ψεύτικο six-pack όσο κι εκείνου και γι' αυτό δεν του πήρε καθόλου χρήματα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ