Ο Κάλβιν «απήχθη από εξωγήινους» που τον προειδοποίησαν για την πανδημία

Μίλησε για το όραμά του, στο οποίο ενημερώθηκε και για έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Philip Mantle/TNG

Ένας 68χρονος ψαράς στις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι πριν από 50 χρόνια τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι, οι οποίοι τον είχαν προειδοποιήσει για τον Covid, αλλά και για έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Κάλβιν Πάρκερ για αρκετά χρόνια είχε κρατήσει αυτή την εμπειρία που έζησε για τον εαυτό του, ωστόσο τώρα βλέπει κάποια πράγματα να επαληθεύονται και έτσι αποφάσισε να τα μοιραστεί με τον κόσμο.

apixthi-apo-eksogiinous-eide-pandimia-g-p-p-2_city.jpg
O Κάλβιν Πάρκερ. Φωτογραφία: Philip Mantle/TNGΜιλώντας στη Mirror ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος μου εδώ στη Γη, έχει σχεδόν τελειώσει. Δεν θα ήθελα να φύγω από εδώ γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω τους ανθρώπους και να μην το έκανα».

Αναπολώντας την εμπειρία του, αποκάλυψε ότι ένα UFO προσγειώθηκε στις όχθες του Μισισιπή, την ώρα που εκείνος ψάρευε με έναν φίλο του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι εξωγήινοι τού έδειξαν φρικτά γεγονότα που επρόκειτο να συμβούν. Η «συνάντηση» έγινε το 197.

Για τον Covid ο Πάρκερ χρησιμοποίησε τη λέξη μάστιγα που προκλήθηκε από την ανθρωπότητα. «Αυτή η πανδημία θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, θα προκαλέσει ελλείψεις τροφίμων και οι άνθρωποι θα κλέβουν πράγματα από άλλους ανθρώπους μόνο και μόνο για να επιβιώσουν. Αυτό συμβαίνει ήδη, αλλά θα χειροτερέψει. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν».

19xronos-kalvin-parker_City.jpg
Ο Κάλβιν Πάρκερ ήταν 19 χρονών το 1973. Φωτογραφία: Philip Mantle/TNG)Στη συνέχεια μοιράστηκε το όραμά του για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο την ώρα που μαίνονται οι μάχες των Ουκρανών και των Ρώσων. Ισχυρίστηκε ότι η παροχή νερού θα διακοπεί και θα υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων. «Δεν ξέρω αν θα είναι πυρηνικός πόλεμος ή όχι αλλά θα θέσει έθνος απέναντι σε έθνος. Δεν θα υπάρξει κράτος στη Γη που δεν θα επηρεαστεί από αυτό τον πόλεμο».

Και συνέχισε: «Δεν τα σκέφτηκα μόνος μου αυτά. Δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μου. Τα είδα και έπρεπε να πω για τις εμπειρίες μου από την απαγωγή μου. Ελπίζω αυτά τα μελλοντικά οράματα να μην πραγματοποιηθούν». Ο Πάρκερ υποβλήθηκε σε ύπνωση από τον κορυφαίο ερευνητή απαγωγής εξωγήινων στον κόσμο, Μπαντ Χόπκινς, ο οποίος τον βοήθησε να ξετυλίξει τις αναμνήσεις από την υποτιθέμενη απαγωγή του. Είπε ότι μια γυναικεία εξωγήινη μορφή έξυσε τα μάτια του με τα νύχια της και στη συνέχεια του έκοψε την αναπνοή βάζοντας ένα από τα μακριά της δάχτυλα μέσα στη μύτη του.

Ο Πάρκερ χαρακτήρισε την επιθανάτια εμπειρία του ως «το καλύτερο συναίσθημα που ένιωσε ποτέ στη ζωή του». Ισχυρίστηκε ότι είδε αγγέλους όταν «η ψυχή του άφησε το σώμα του» πριν επανέλθει ξανά στη φυσική του μορφή. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι του έδειξαν πράγματα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και ότι η ανθρωπότητα θα αρχίσει να «θεραπεύεται».Με πληροφορίες από gazzetta.gr, mirror

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ