Η Lorna έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς, μια φορά τους άλλαξε και έχασε εκατομμύρια

Άφησε τη δουλειά της πριν από οκτώ χρόνια και έπαιζε στο EuroMillions κάθε εβδομάδα.

Article featured image
Article featured image


Η 45χρονη Lorna Hart η οποία έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς στο EuroMillions, αποφάσισε να τους αλλάξει για μια φορά και να πάει σε μια τυχαία επιλογή. Τότε όμως, ήταν όταν η τύχη τής γύρισε την πλάτη, αφού οι αριθμοί που έπαιζε τόσα χρόνια βγήκαν στην κλήρωση.

Το επόμενο πρωί μπήκε στο ίντερνετ για να τσεκάρει τους αριθμούς και συνειδητοποίησε πως θα ήταν εκατομμυριούχα αν έπαιζε και αυτή τη φορά τους «τυχερούς» αριθμούς της.

Το ποσό που έχασε η γυναίκα επειδή δεν έπαιξε τους αριθμούς 3, 25, 27, 28 και 29 ήταν 3,6 εκατ. λίρες, δηλαδή 4,2 εκατ. ευρώ.

arithmoi-pou-exase-ekatomiria_city.jfif«Θα είχα πάρει 3,6 εκατομμύρια λίρες» είπε η Λόρνα και συμπλήρωσε: «Επιλέγω αυτούς τους αριθμούς κάθε εβδομάδα γιατί είναι σημαντικοί: Ο ένας είναι η ημέρα που γνώρισα τον τωρινό μου σύντροφο, ο άλλος είναι τα γενέθλια της κόρης μου, ο άλλος είναι η μέρα που ερωτεύτηκα τον σύντροφό μου κτλ.».

Η ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών, σύμφωνα με την Daily Mail, άφησε τη δουλειά της πριν από οκτώ χρόνια και έπαιζε στο EuroMillions κάθε εβδομάδα. Ονειρευόταν να κερδίσει για να μπορέσει να αγοράσει το δικό της σπίτι.

«Είμαι ανάπηρη, έχω μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, οπότε θα είχε κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή μου. Έπρεπε να εγκαταλείψω τη δουλειά πριν από περίπου οκτώ χρόνια. Πέρασα αρκετά δύσκολα. Αυτά τα χρήματα θα σήμαιναν πολλά για μένα και θα μου έδιναν μια ασφάλεια. Θα είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι, καθώς τώρα νοικιάζω».


Με πληροφορίες από in.gr, DailyMail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ