Τα αποτελέσματα του ειδικού Ευρωβαρόμετρου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης

Το ειδικό Ευρωβαρόμετρο παρουσιάζει επίσης, τα κύρια πλεονεκτήματα καθώς και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Article featured image
Article featured image


Mε βάση το Ευρωβαρόμετρο με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης» που δημοσιοποίησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η πλειοψηφία των Ευρωπαίων Πολιτών που έλαβαν μέρος στην εν λόγω δημοσκόπηση, θεωρούν ότι η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης θα έχει θετική επίδραση στη δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ταυτόχρονα, δηλώνουν ότι η πανδημία και η κρίση που επέφερε τούς ώθησε να αναλογιστούν και οι ίδιοι το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ειδικό Ευρωβαρόμετρο παρουσιάζει επίσης, τα κύρια πλεονεκτήματα καθώς και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρακάτω σάς παραθέτουμε τον ενημερωτικό πίνακα που παρουσιάζει τα αποτελέσματα του ειδικού Ευρωβαρόμετρου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

4oinfographic.jpgΤο έργο EP Your Voice Counts στοχεύει να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον ρόλο και τις δημοκρατικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΚ, αφού δρα ως η φωνή των Ευρωπαίων πολιτών.

Βασική δραστηριότητα του έργου είναι η παρουσίαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και η προβολή των δράσεων που εφαρμόζει για την επίλυσή τους.

Σε συνεργασία με τη CITY κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα δημοσιεύεται περιεχόμενο με στόχο την ενημέρωση των νέων για πρόσφατες έρευνες, αλλά και συνεντεύξεις με νέους που μας αντιπροσωπεύουν και ενδυναμώνουν τη φωνή των νέων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.


Περισσότερες πληροφορίες για το EP Your Voice Counts:

https://www.facebook.com/EPYourVoiceCounts

https://www.instagram.com/epyourvoicecounts/

Lorida-1000x137-Final-Greek.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ