Οπαδός πήγε στο γήπεδο με το κρανίο του παππού του [ΒΙΝΤΕΟ]

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε γήπεδο στην Αργεντινή. 

Article featured image
Article featured image

Στον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρασίνγκ Κλουμπ στην Αργεντινή οπαδός πήγε στο γήπεδο με το κρανίο του παππού του που ήταν μεγάλος φαν της Κλουμπ - Τον Φεβρουάριο οπαδός της Ρασίνγκ είχε σκορπίσει τις στάχτες του πατέρα του στην εξέδρα

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε γήπεδο στην Αργεντινή. 

Οπαδός της Ρασίνγκ πήγε στο γήπεδο «Ciudad de Lanús» για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό Κυπέλλου Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς και πήρε μαζί το κρανίο του παππού του για να δει και εκείνος την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Γκαμπριέλ Αράντα έγινε φαν της Ρασίνγκ λόγω του παππού του, Βαλεντίν Αγκιλέρα, και θέλησε σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα να πάρει μαζί του στο γήπεδο το κρανίο.

Την σκηνή έπιασε το ESPN και ρώτησε τον Αράντα για λεπτομέρειες.«Είναι ο παππούς μου, ο Βαλεντίν Αγκιλέρα, ένας οπαδός της Ρασίνγκ μέχρι τον θάνατο του. Η Ρασίνγκ είναι η αγάπη μου και η αγάπη του παππού μου. Θα ήθελε να βρίκσεται εδώ», είπε ο φαν της Κλουμπ που έχασε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Φεβρουαρίου 2022 και στον αγώνα της Ρασίνγκ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς θεατές είχαν λουστεί με στάχτες!

staxtesnekroustog.pngΉταν ένας θαυμαστής της Ρασίνγκ ο οποίος είχε πάει στο γήπεδο με ένα κουτί που περιείχε τις στάχτες του πατέρα του και τις σκόρπισε από το πάνω μέρος της κερκίδας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ