Η «επική» παραγγελία ενός μπόμπιρα 2 ετών από το κινητό της μαμάς του

Έκανε το «λάθος» να το αφήσει ξεκλείδωτο στα μικρά του χέρια!

Article featured image
Article featured image


Μια μητέρα από το Τέξας πήρε ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με το να (μην) αφήνει το κινητό της τηλέφωνο ξεκλείδωτο αφού ο 2χρονος γιος της παρήγγειλε κατά λάθος 31 cheeseburger.

Πριν από λίγες μέρες η Kelsey Golden μετέφερε φωτογραφίες από το τηλέφωνό της στον υπολογιστή της όταν ο μικρός γιος της Barrett άρχισε να «χαζεύει» στο κινητό της, ανέφερε στο CNN.Η Golden εξήγησε ότι ο γιος της λατρεύει τη λειτουργία κάμερας στο τηλέφωνό της. «Του αρέσει να κοιτάζει την αντανάκλασή του», είπε, αντί να παίζει παιχνίδια ή να κάνει άλλες δραστηριότητες στο κινητό της.

Αλλά αυτή τη φορά, ο μικρός δεν κοίταζε μόνο την αντανάκλασή του. «Άρχισε να πιέζει την οθόνη, να την περιστρέφει σαν το χέρι του να είναι τρενάκι», δήλωσε.

Μετά από λίγα λεπτά η γυναίκα είδε ένα όχημα να σταματάει και έναν άνδρα να βγάζει μια μεγάλη τσάντα με πολλά cheeseburger από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων.

Στην αρχή νόμιζε ότι ο άνδρας πήγε σε λάθος σπίτι. «Τότε κατάλαβα ότι ο Barrett έπαιζε με το τηλέφωνό μου», είπε. «Γύρισα πίσω και κοίταξα το τηλέφωνό μου και συνειδητοποίησα ότι δόθηκε μια παραγγελία την ώρα που έπαιζε με αυτό».

Η παραγγελία ήταν ακόμη πιο ακατάλληλη γιατί «σε κανέναν στην οικογένειά μας δεν αρέσουν τα cheeseburgers», είπε η Golden. Έτσι αποφάσισε να τα κάνει δωρεά μέσω του λογαριασμού της στο facebook ενώ έδωσε και σε γείτονες.

Η Golden ελπίζει ότι η παραγγελία του γιου της θα βοηθήσει να ομορφύνει τις μέρες των ανθρώπων. «Ελπίζω να σκορπίσει λίγο γέλιο σε έναν θλιβερό, σκοτεινό κόσμο», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ