25χρονος πήγε να κλέψει το παγκάρι, τον τσάκωσαν οι επίτροποι, έπεσε και κτύπησε σε σκάμνο

Σκηνικό ταινίας δράσης εκτυλίχθηκε σε μια εκκλησία σε χωριό της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου


Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 25χρονος, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από το παγκάρι στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ, στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος της επαρχίας Λεμεσού. Στη συνέχεια, όταν έγινε αντιληπτός, στην προσπάθειά του να διαφύγει, τραυματίστηκε σε σκάμνο.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως καταγγέλθηκε το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος άνδρας εισήλθε χθες εντός της εκκλησίας από αλουμινένιο παράθυρο, χρησιμοποιώντας φυσική βία και προσπάθησε να ανοίξει το παγκάρι. Έγινε, ωστόσο, αντιληπτός από δυο μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής που τον ακινητοποίησαν, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει, γλίστρησε και κτύπησε το κεφάλι του σε σκαμνί.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε γραπτή κατάθεση του φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε διαρρήξει σε άλλες δυο περιπτώσεις την εκκλησία, στις 13 Μαΐου και 20 Μαΐου, υποστηρίζοντας ωστόσο πως δεν έκλεψε οτιδήποτε.

Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού 1.400 ευρώ, το οποίο είχε κλαπεί στις 13 και 20 Μαΐου, καθώς και της νυχτερινής διάρρηξης εκκλησίας στις 23 Μαΐου.


Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ