Εννιά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ψάξετε στο Google αν θέλετε να παραμείνετε καλά

Φιλική συμβουλή.

Article featured image
Article featured image


Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να γκουγκλάρετε ποτέ για να συνεχίσετε να είστε καλά. Δηλαδή, αν δεν θέλετε να αηδιάσετε, να ανατριχιάσετε ή -στην καλύτερη των περιπτώσεων- να χαλάσετε τη δίαιτά σας (!), καλό θα ήταν να μην τα ψάξετε ποτέ στο Google.

Η πιο κάτω λίστα δημιουργήθηκε από χρήστες του Reddit που είτε τυχαία είτε όχι, έκαναν τις εν λόγω αναζητήσεις και έπεσαν πάνω σε αποτελέσματα και εικόνες καθόλου ευχάριστες. Πάντως, αν είστε αρκετά τολμηροί και πάρετε την απόφαση να αναζητήσετε, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη καθώς εμείς σάς προειδοποιήσαμε.

Δείτε τα εννιά πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αναζητήσετε στο Google


Fournier


Ο Evan Fournier είναι ένας μπασκετμπολίστας του NBA, το παρατσούκλι του οποίου είναι «Never Google» και υπάρχει λόγος.

Το επώνυμό του, ήτοι Fournier, που είναι μια αρχαία γαλλική λέξη για τον φούρναρη/αρτοποιό, είναι επίσης το όνομα ενός τύπου γάγγραινας που προσβάλλει τα γεννητικά όργανα. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε την εν λόγω αναζήτηση, εκτός και αν συνοδεύεται από όνομα, επίθετο, ιδιότητα κ.λπ!


Krokodil


Πρόκειται για την αργκό ονομασία για τη δεσμομορφίνη, ένα παράγωγο μορφίνης με ισχυρή οπιοειδή δράση, που έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Ωστόσο, οι παρενέργειες των συχνά παράνομων φαρμάκων περιλαμβάνουν τοξικές ουσίες που μπορούν να «κάψουν» το δέρμα ή να προκαλέσουν μεγάλης κλίμακας μόλυνση ή βλάβη των ιστών στην περιοχή που γίνεται η ένεση.

Έχει γίνει γνωστό ως φάρμακο που τρώει τη σάρκα. Οπότε δεν χρειάζεται να δείτε ποτέ όλο αυτό που προκαλεί.


Το αγαπημένο σας φαγητό


Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πεινάσετε ή να χαλάσετε τη δίαιτά σας ειδικά αν η αναζήτηση γίνει κατά τις βραδινές ώρες.


Mouth
larva


Ένας χρήστης του Reddit έψαχνε για «moth larva», δηλ. «προνύμφη σκώρου», και αντ’ αυτού, μάλλον το autocorrect έκανε τα «μαγικά» του και τού έβγαλε αποτελέσματα για «mouth larva», ήτοι «προνύμφη στόματος». Δεν έχουμε δει -δεν τολμήσαμε η αλήθεια- αλλά οι χρήστες του Reddit ήταν κατηγορηματικοί: «Μην πάτε εκεί».


Google


Τώρα να ψάχνετε για το Google στο Google, ούτε και «ωραίο» ακούγεται ούτε και θα σας βγάλει πουθενά, αφού η εν λόγω αναζήτηση είναι ο ορισμός του φαύλου κύκλου.

Η εν λόγω αναζήτηση θα σας οδηγήσει μόνο σε περισσότερες σελίδες Google και σε αρκετό χάσιμο χρόνου. Ποιος έχει χρόνο για χάσιμο στις μέρες μας;


Calculus
Bridge


Δεν είναι κάποια γέφυρα/τουριστικό αξιοθέατο, αλλά ένα πολύ σοβαρό οδοντιατρικό ζήτημα. Πρόκειται για σκληρή πλάκα σε όλη την έκταση των δοντιών, η οποία πρέπει να αποκολληθεί από έναν οδοντίατρο και δεν είναι καθόλου όμορφο θέαμα.


Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας


Εντάξει, μπορεί να είναι διαφωτιστικό να δείτε με τι συνδέεστε στο διαδίκτυο, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει τρομακτικό.

Οι χρήστες του Reddit ανέφεραν κλεμμένους λογαριασμούς, spam, διαρροές κωδικών πρόσβασης και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, είναι μάλλον ασφαλέστερο να κάνετε την αναζήτηση για να το ελέγξετε ξανά, ακόμη και αν δεν σας αρέσει αυτό που θα βρείτε.

Ένα συνιστώμενο εργαλείο για να βρείτε αν έχετε εκτεθεί σε παραβίαση δεδομένων είναι το haveibeenpwned.com, το οποίο μπορεί να σας ενημερώσει.


Ring
Avulsion / Αποκόλληση δακτυλίου


Η αποκόλληση δαχτυλιδιού είναι ένας τραυματισμός που συμβαίνει όταν ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας είτε πιάνεται σε κάτι είτε δημιουργεί τόσο μεγάλη πίεση που καταστρέφει σοβαρά τους μαλακούς ιστούς στο δάχτυλο.

Στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να προκαλέσει αποκόλληση του δαχτύλου από το χέρι. Αυτό σίγουρα είναι ένα θέαμα που δεν θέλει να δει κάποιος που σιχαίνεται πολύ.


Τα συμπτώματά σας


Ούτε κατά διάνοια! Εδώ τον λαιμό μας πονάμε και το Google διαγιγνώσκει ότι πάσχουμε από σπάνια ανίατη ασθένεια ή τακαμούρι. Γενικά, δεν χρειάζεται να βάζετε τον εαυτό μας σε αυτήν τη διαδικασία. Αν νιώθετε άρρωστοι, η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή είναι (πάντα) ο γιατρός! Γι' αυτό σπούδαζαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι.


Με πληροφορίες από indy100.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ