Η Oriana (μάς) συμβουλεύει πώς να καταπολεμήσουμε τη δυσκοιλιότητα και γίνεται viral

«Γεια, με λένε Oriana και διδάσκω τους ανθρώπους πώς να κάνουν κακά».

Article featured image
Article featured image


Περισσότερο από 6,8 εκατ. άνθρωποι ταυτίστηκαν με το TikTok του χρήστη @demetriusfields, ο οποίος καθώς έλεγε πόσο όμορφη ήταν η ζούγκλα όπου έκανε διακοπές, πλησιάζει την κάμερα στο πρόσωπό του και λέει: «Είναι η πέμπτη μέρα διακοπών μου και δεν έχω αφοδεύσει ακόμα».

Η Oriana Barger, μια βοηθός φυσιοθεραπεύτρια που ειδικεύεται στην υγεία των γυναικών σε μια ορθοπεδική κλινική εξωτερικών ασθενών στο Σαν Ντιέγκο, απάντησε το TikTok του πονεμένου ταξιδιώτη δίνοντας λύσεις.

«Γεια, με λένε Oriana και διδάσκω τους ανθρώπους πώς να κάνουν κακά», ξεκίνησε να λέει στο βίντεο που έγινε viral. «Διδάσκω συνέχεια αυτά τα πράγματα και λειτουργούν με μεγάλη μεγάλη επιτυχία».

@orianabarger #stitch with @demetriusfields Like seriously if you want a part 2 I have tips on this for days 💩🚽 #pelvichealth ♬ original sound - 🌿 ORIANA 🍃



Για να καταπολεμηθεί η δυσκοιλιότητα, σύμφωνα με την Oriana, «πρέπει να ξαπλώσετε, να έχετε τα γόνατά σας λυγισμένα, να βρείτε τα οστά του ισχίου σας και να σπρώξετε προς τα πάνω το δέρμα της περιοχής». Στη συνέχεια, «βρείτε αυτό το ωραίο, σταθερό σημείο και αναπνεύσετε βαθιά εκεί. Κρατήστε το για τρεις βαθιές αναπνοές και βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε στην κοιλιά σας να επεκταθεί καθώς εισπνέετε και εκπνέετε».

Εναλλακτικά, «μπορείτε να κάνετε μασάζ ξεκινώντας από τη δεξιά μεριά της περιοχής του ισχίου και να κινηθείτε προς τα πάνω, ακολούθως κινηθείτε οριζόντια και μετά κατεβείτε στην αριστερή πλευρά. Μετά επαναλαμβάνετε», λέει η ειδικός.

masaz-diskiliotita_city.png



«Μπορείτε επίσης να σηκώσετε τα γόνατά σας στο στήθος σας και να κουνηθείτε δεξιά και αριστερά, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στην αναπνοή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ