Πάμε Nicosia Mall για θερινό σινεμά;

Όμορφες βραδιές με προβολές κάτω από το φως των αστεριών!

Article featured image
Article featured image


Δίνουμε ραντεβού για δεύτερη χρονιά με τις πιο όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές μας και χαρίζουμε στα βράδια μας τη μαγεία του θερινού σινεμά, που μόνο το Open Air Plaza του Nicosia Mall μπορεί να μας προσφέρει.

Τις όμορφες βραδιές με θερινό σινεμά φέρνει κοντά μας για άλλο ένα καλοκαίρι το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο και μας προσκαλεί να τις ζήσουμε κάτω από τ’ αστέρια.

Οι incredible βραδιές του Open Air Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.

Το θερινό σινεμά ανοίγει τις πόρτες του λίγο πριν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, την Πέμπτη 26 Μαϊου στον χώρο Plaza του Nicosia Mall με το blockbuster, Top Gun.



Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Χορηγοί: Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και AEGEAN.

Υποστηρικτές: Leroy Merlin, Carlsberg 00, Scafolding, Φυτώρια Arokaria.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas


71539_nicosia_mall_cinema_1080x1080_v2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ